Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Barátság férfi nő között? De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság férfi nő között? De most a férjemről van szó 😕

Figyelt kérdés
A férjemnek 10-11 éve van egy nagyon jó haverja ,barátnője. Nem nagyon beszélünk róla de tudom hogy van,tudom hogy létezik és azt is tudom hogy ők napi szinten kommunikálnak tényleg joba vannak. Régebben nem zavart ennyire, de mostanában sokat gondolok arra hogy vajon mi az amit kap tole mi tartja eletben a baratsagukat. Szerintetek kellene aggodnom?
2019. okt. 19. 07:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Neked Van Olyan barátnőd, akivel tíz éve barátok vagytok?

Mi tartja fenn ezt a barátságot, hiszen nincs benne szexuális vonzalom?

Egyáltalán, mi tartja össze a barátságokat a világon évtizedekig, ha a barátok nem szexelnek?

Ne gyárts problémát oda, ahol nincs!

2019. okt. 19. 08:11
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Simán lehet barátság férfi és nő között.
2019. okt. 19. 08:35
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
Ha régóta együtt vagytok akkor csak a szex miatt van ott
2019. okt. 19. 08:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és 23 éve van egy barátom. Volt egy házasságom, hosszabb ideje van egy párkapcsolatom. A barátom mindkettő mellett megvolt. És kizárólag barátként, sosem volt köztünk semmi, még utalást sem tett arra,hogy ennél többet szeretne.Viszont:mindenben számíthatok Rá,hetente többször beszélünk.

Mindkét párom tudott Róla. Ami különbség a férjed és a mi történetünkben az,hogy én szoktam beszélni a páromnak arról amit a barátommal beszélünk. Természetesen nem mindent osztok meg Vele, de alapjaiban tisztában van azzal,hogy mikről is beszélünk.

Ismerik egymást, többször találkoztak.

Tehát cáfolom aki azt mondja,hogy férfi-nö között nem lehet igaz barátság. De, lehet.De csak akkor ha sosem lép ki egyik fél se ebből a mederből. Amennyiben többet éreznek a másik iránt őszintén el kell mondani. Onnantól nem hiszem,hogy fenn lehet tartani egy szoros barátságot.

2019. okt. 19. 09:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen fiú barátommal 24 éve haverkodtunk össze. Én 13 ő 14 volt. Soha egy kétértelmű megnyilvánulásunk nem volt. Egyáltalán nem vonzottuk egymást szexuálisan. Én férjnél,ő nős,a párjaink elfogadják,nem problémáznak. Bár a feleségének nehezebb volt elfogadni,de mostmár eljutott a tudatáig,hogy csak barátság és semmi több nem volt,van,lesz.

Szoktunk párban is találkozni,gyerekestől is,de legtöbbször kettesben. Tegnap pont telefonon beszéltünk,2 óra lett belőle.

A lány barátaimmal sem lehetne jobb és egyszerűbb a kapcsolatom.

2019. okt. 19. 09:51
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Igen, simán lehet barátság. Egy 10 éves barátságot nyilván nem rúg fel miattad, még ha féltékenykedsz is ezért.
2019. okt. 19. 09:58
 17/23 A kérdező kommentje:

Ok. Ertem. Akkor nem aggodok.

Koszonom mindenkinek

2019. okt. 19. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is vannak fiu,ferfi barataim. Soha nem szexeltunkes soha nem is fogunk.

N/36

2019. okt. 19. 10:47
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is sok van de napi szinten nem beszélgetünk
2019. okt. 19. 10:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
De msot amúgy ezt én nem is értem, nem mindenki jön be mindenkinek szexuálisan, de attól még lehetnek barátként egy hullámhosszon, miért csak egyező neművel lehetne? Aki amúgy meg szintén belém zúghat?
2019. okt. 19. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!