Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság férfi nő között? De most a férjemről van szó 😕
Neked Van Olyan barátnőd, akivel tíz éve barátok vagytok?
Mi tartja fenn ezt a barátságot, hiszen nincs benne szexuális vonzalom?
Egyáltalán, mi tartja össze a barátságokat a világon évtizedekig, ha a barátok nem szexelnek?
Ne gyárts problémát oda, ahol nincs!
Nő vagyok, és 23 éve van egy barátom. Volt egy házasságom, hosszabb ideje van egy párkapcsolatom. A barátom mindkettő mellett megvolt. És kizárólag barátként, sosem volt köztünk semmi, még utalást sem tett arra,hogy ennél többet szeretne.Viszont:mindenben számíthatok Rá,hetente többször beszélünk.
Mindkét párom tudott Róla. Ami különbség a férjed és a mi történetünkben az,hogy én szoktam beszélni a páromnak arról amit a barátommal beszélünk. Természetesen nem mindent osztok meg Vele, de alapjaiban tisztában van azzal,hogy mikről is beszélünk.
Ismerik egymást, többször találkoztak.
Tehát cáfolom aki azt mondja,hogy férfi-nö között nem lehet igaz barátság. De, lehet.De csak akkor ha sosem lép ki egyik fél se ebből a mederből. Amennyiben többet éreznek a másik iránt őszintén el kell mondani. Onnantól nem hiszem,hogy fenn lehet tartani egy szoros barátságot.
Az egyetlen fiú barátommal 24 éve haverkodtunk össze. Én 13 ő 14 volt. Soha egy kétértelmű megnyilvánulásunk nem volt. Egyáltalán nem vonzottuk egymást szexuálisan. Én férjnél,ő nős,a párjaink elfogadják,nem problémáznak. Bár a feleségének nehezebb volt elfogadni,de mostmár eljutott a tudatáig,hogy csak barátság és semmi több nem volt,van,lesz.
Szoktunk párban is találkozni,gyerekestől is,de legtöbbször kettesben. Tegnap pont telefonon beszéltünk,2 óra lett belőle.
A lány barátaimmal sem lehetne jobb és egyszerűbb a kapcsolatom.
Ok. Ertem. Akkor nem aggodok.
Koszonom mindenkinek
Nekem is vannak fiu,ferfi barataim. Soha nem szexeltunkes soha nem is fogunk.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!