Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek illene megértőbbnek lenni kettőnk közül?
Nem egyenlő a skála. Neki a "jólesés" a tét, neked meg az, hogy egyáltalán kialudd magad. Bújjatok össze esténként akkor, és kapcsolja le a tévét, mikor te elalszol. Ha meg még tévézni akar, vonuljon a másik szobába (feltéve, hogy ott van TV). Mondjuk a horkolás így is probléma lenne. Az én szüleim külön aludtak már kezdetektől, mert hiába szeretik egymást, anyám úgy horkol, hogy a festmények leesnek a falról.
"Aki fáradt, tud aludni". Aki fáradt, az meg nem fog egy film befejezéséért fenn maradni még egy órát, eszerint ő sem igazán fáradt.
Már az összeköltözés előtt leszögeztem, hogy ahhoz, hogy ne legyen tv a hálószobában, ahhoz foggal körömmel ragaszkodom. Ha szeretne a párom mellettem filmet nézni laptopon vagy máson eszközön, akkor tegye fülhallgatóval. Én is úgy filmezek ha valamiért nem tudok aludni, ő pedig igen.
Ő szereti ha a tv háttérzaj, én meg kb sosem kapcsolom be, de hallgassa ha attól jobb neki, csak alvás időben legyen ennyivel tekintettel rám. Napközben nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!