Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai generációban láttok arra esélyt, hogy megtudtok házasodni? Boldog házasságban élni?
Tanárként dolgozom, egyedülálló viszonylag fiatal férfi vagyok, de a mai szülőket, gyerekeket tekintve az égvilágon semmi értelmét nem látom.
Na meg ha elnézem a szexualitás kategóriában kiírt kérdéseket, a testiségen kívül (ezt-azt kipróbálnám, egyéjszakás, többes szex stb.) semmi másról nem szól az emberek mentalitása.
Ha nincs hűség, bizalom, szeretet, elköteleződés az emberekben, házasodni sincs értelme, mert csak a gyerekkorokat tesszük tönkre vele.
(igen, én is egy idióta családban nőttem fel sajnos)
Én nem vagyok annyira fiatal, se túl idős, a szüleim hàzassàga pl pocsék volt, szenvedés, 15 évig kínlódott anyu, aztàn elvàltak, anyàm fellélegzett utàna, apàm szarul bànt vele. Egy önző lusta disznó volt. Évek óta nem is tartom vele a kapcsolatot.
Én 33 éves vagyok, boldog hàzassàgban élek, 10. éve vagyunk együtt. A férjem személyisége teljesen màs, mint apàmé, imàdnivaló, okos, kedves, önzetlen, egyszerűen szeretnivaló. Okkal imàdok vele élni:)
Szerintem amúgy ez a titka a boldog kapcsolatoknak. Magunkhoz illő pàrt kell vàlasztani. A szerelem és a vonzalom fontos, de önmagàban nem elég legalàbb annyira kell az is, hogy passzoljon egymàshoz a személyiségetek.
A környezetemben van több boldog hàzassàg, és több hosszú pàrkapcsolat is, 10-12-15 évesek is. A hasonlósâg egyébként annyi ezekben, hogy sehol nincs gyerek, nem akarnak ( amúgy mi sem). Ahol vàllaltak gyerekeket ott màr vagy szétment a pàr fél, vagy 1-2 évvel a gyerek születése utàn, vagy folyton ha talàlkozunk, panaszkodnak, hogy nincs idejük se egymàsra, se magukra, és elegük van, meg anyagilag is nehéz stb. Igen ritka, hogy együtt vannak a pàrok mire a gyerek oviba megy. Az én környezetemben ez a helyzet. Munkatàrsak, volt osztàlytàrsak közt.
Én úgy àlltam a dologhoz, hogy csak mert anyu szarul vàlasztott, az nem a hàzassàg intézményének a hibàja, és igenis lehet boldog hàzassàgom, ha hozzàm való tàrsat vàlasztok- amellett persze, hogy az érzelmek és a kémia meglegyen.
Bàrkinek lehet boldog hàzassága, vagy kapcsolata, akinek van annyi önismerete, hogy tudja kire- mire van igénye, és megismeri a pàrjàt is rendesen mielőtt összekötnék az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!