Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők! Gondoltatok már arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Gondoltatok már arra a kapcsolatotok alatt, hogy jó lenne, ha néha engedne a férjetek pasizni?

Figyelt kérdés
Persze neki nem járna ilyen kedvezmény.
2019. szept. 11. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Flörtölni szoktam néha,mást nem,mert akkor inkább nem lennék kapcsolatban. VISZONT amit szabad az egyik félnek,az jár a másiknak is.
2019. szept. 11. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nincs igényem erre. Amit a kapcsolattól "elvárok",azt mind megkapom. És mivel kapcsolatról beszélünk,az nálam 2 emberről szól,semmi szükség egy harmadikra sem átmeneti sem állandó szinten ☺
2019. szept. 12. 07:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Páran félreértették a kérdést.

Ez egy bújtatott "jutott már e eszedbe, hogy kalandozz?" kérdés volt.

2019. szept. 12. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem,mert nem vagyok rib___anc és tisztelem a páromat és a kapcsolatunkat azzal,hogy nem viszem neki haza más faszi "levét",meg egy két fertőzést.
2019. szept. 12. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Mindenkinek átsuhannak kísértések a fején, aki nem csukott szemmel él. Biztos akadnak nyitott házasságok is, de az átlag feleségnek szerintem, akinél a szex együtt jár az érzelmekkel ezt ("Látom, tetszik a Józsi, nyugodtan menj el vele, nem bánom"?) felvetni azt jelenti, hogy neked már nem kell, passzolnád vagy legalábbis ő önmagában nem elég izgató vagy egyszerűen már macerásnak találod te megadni neki - szóval, hogy nem szereted, ráadásul az erkölcseit is kétesnek véled. A megcsalás nem véletlenül jogilag is válóok már több ezer éve. Szóval visszatérve a kérdésedre: nem lenne jó, ha a férjem "engedne", mert ez az jelentené, hogy nem szeret vagy nagyon nem közös az értékrendünk, és ezért nem is jutott még eszembe.
2019. szept. 13. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha így gondolkodnék, hogy nekem pasizàs kell, akkor nem mentem volna férjhez, nem lenne pàrom sem. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, ebbe nem fér bele 3. személy, senki màs nem érdekel. 9,5 éve vagyunk együtt egyébként.
2019. szept. 14. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Az igényeinket házasságon belül megéljük.

Nem bűn, vágyni a kalandra, az izgalomra. Az esetek többségében inkább az áll a megcsalás hátterében, hogy valaki valamit nem kapott meg.

Tipikus, hogy ellaposodott kapcsolatban valaki félremegy. Az entrópia törvénye a kapcsolatra is vonatkozik, azért tenni kell, hogy az egyensúly fenn maradjon.

2019. szept. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!