Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori ez?
Egy házasságon belül mennyire gyakori vagy elfogadott dolog a nők részéről a szexmegvonás? Vagy amikor minden apró hibát érzelmi zsarolással, elhidegüléssel büntetnek?
Vagy ez amolyan csendes lelki terror, hogy a saját maguk szükségleteire formálják a férfit, aki utána mint házicseléd működik tovább? Esetleg amikor a férjnek elege lesz ebből, akkor mindent rá lehet fogni, főleg amikor már a személyiségéből is bárgyú senkit csináltak, és rá lehet mutatni hogy apukám, nézzél már magadra?
Miért jó az egy nőnek, hogy tönkretesz egy normális férfit, majd elpazarol pl. 5-10 évet mindkettőjük életéből. A végén elveszíti a családját, és rosszabb esetben hátrahagy egy lelki roncsot?
De honnan veszed, hogy sose vágyott rá? Amit én leírtam... én vágytam sokáig a szexre, aztán hónapokig nem, aztán utána megint igen. Pár hónap miatt egész életemben egyedül kellene lennem, vagy mi?
Egyébként minél többet írsz, annál nagyobb trágyadombnak tűnik ez a kapcsolat, őszintén nem értem, miért nem lépsz ki belőle. Itt már a szex a legkisebb gond.....
Hát barátom a kiegészítő hozzászólások alapján két út van előtted:
1) Elmentek kézenfogva egy párterápiás konzultációra.
2) Elválsz vagy így akarod leélni az egész életedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!