Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a házasság tönkre megy, van, hogy csak azért maradnak együtt a párok, mert úgy "kényelmesebb", "praktikusabb"?
Vagy csak én vagyok ilyen hülye?
Elváltam férjemtől, mert rejtegette a pénzeinket és megvert.
Külön kivettem egy albérletet, de unatkoztam és nem találtam komoly kapcsolatot 4 év alatt addig.
Mivel tartottuk a kapcsolatot, megkért, hogy koltozzek vissza. Visszakoltoztem, mert anyagilag igy kenyelmesebb nekem. Azota nem vegzek hazi munkat "bosszubol, mert regen kb hazi cselednek hasznalt.
Van egy haz, ami nagyon tetszik nekem. Meg akartam venni de nem volt elado. Felkereste a tulajt es ravette, hogy adja el nekem.
Ferjem azt mondta, hogy ő kifizeti es eljunk ott egyutt (van egy fiúnk is).
Kifizette a házat, örült, hogy minden happy, menjunk el este pezsgőért.
A boltba ráköszönt az eladó hölgyre, hogy "szia bébi" és megölelte a derekát. Ismeri, és ő meg vissza is köszönt.
Én megkérdeztem egy sorral odébb, hogy ezt mégis hogy gondolja?! Megtépte a hajamat és azt mondta, hogy "x millió forintért most vettem neked házat, mindenedet én vettem, az enyém vagy, ha kell, a fejedet is levághatom".
Ez így előjött belőle, mint egy állatból. Az elkoltozesem vegso oka anno az volt, hogy megcsalt, amire sms ekbol jottm rá, de o tagadta.
Az is megfordult a fejembe, hogy elfeleztetem a házat, kifizetem a részèt és hagyjuk egymást. Csak akkor már inkább tőle koltoznék távol...
Mas is van/volt ilyen hulye mint én? Es mindig igert fut/fat...
Nem értelek, több okból sem. Elköltöztél, és az ok nem az volt,hogy ellaposodott a kapcsolat, ennél sokkal alaposabb.
Sosem mentem volna vissza Hozzá, unalomból és azért, mert nem találtál mást, főleg. eleve adott volt a kiszolgáltatott helyzet, és ismerhetted annyira,hogy nem változik.
Ráadásul az se természetes,hogy csak lakótársként költöztél vissza,nem végzel házimunkát, és anyagilag kihasználod. Mert azt teszed.
Nő vagyok, egyedül neveltem a gyerekemet úgy,hogy a férjem meghalt, tehát nem volt visszaút az előző életembe, boldogulnom kellett.És boldogultam.
Neked is meg kellett volna tudnod oldani az életedet, még ha nehezebben boldogultál volna akkor is.
Neked egyébként nem járt volna semmi a válás után?Mert ahogy írod nulláról kezdted..
Az a baj, hogy az ember próbálná meggyőzni azokat, akik szerint a nők csak nyerészkednek a férfiakon meg anyagi haszonért bármire hajlandóak, hogy nincs igazuk - és akkor jönnek az ilyen történetek, és ilyenkor annyira csalódott vagyok.
Nézd, egy bántalmazónak mindig, mindig, MINDIG az lesz az érdeke, hogy fenntarthassa azt a viszonyrendszert, amelyen belül szabadon bántalmazhat. Te belementél ebbe tisztán az anyagiak miatt. Pedig egyszer már elváltál. Én tényleg nem tudok mit mondani, és nem akarok áldozathibáztatni, de azért azt te is tudod, hogy ezt te csináltad magadnak. Csak te tudsz ebből kivergődni. Megint.
Eleve, amit nem értek: hogy lehet egy olyan házat kinézni, ami nem is eladó? És: hogyan, milyen eszközökkel lehet valakit meggyőzni, "rávenni" aki nem is akarja eladni a házát, hogy adja el? Vagy ez téged abszolút nem érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!