Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szeretne gyereket, csak huzza es halasztja mindig ki talal valamit, mit tennétek a hejemben?
"ö még mindig csak azt mondja majd jövöre."
Most akkor nem akar gyereket, vagy csak nem tudja hogy mikor akar?
Azért nem mindegy.
Elválnék, ebben a kérdésben nincs kompromisszum. Nincs okyan, hogy van is gyerek meg nincs is, vagy fél gyerek csak.
Szóval menjen mindenki, amerre akar.
Ilyen esetben még a katolikus egyház is érvényteleníti a házasságot.
De minden vallásosság nélkül, ha a párod nem akar gyereket, te meg igen, akkor ennek a kapcsolatnak vége. Elég önző embernek tűnik... Ráadásul ha ő 50 évesen meggondolja magát, még könnyen változtathat a helyzeten, de azt nem veled fogja tenni. Te ott maradsz, mint a szedett fa, ő meg kalaplengetve elvonul az új kis családjával.
Én örülnék, hogy nem akar, a hàtam közepére se kell egy kölök, soha nem tenném tönkre vele az életem. De hozzà sem mennék olyanhoz aki gyereket akar. A férjemmel ebben teljesen egyetértünk. Egyikünk sem akar gyereket.
Te mi a jó fenének hàzasodtàl össze egy olyan emberrel akire csak ráerőszakolod a gyereket, miközben nem is akar. Aztàn majd megy a hiszti részedről hogy ha nem foglalkozik semmit vele, azzal a gyerekkel akit csak te akartàl.
A helyében 1000% hogy elhagynék egy ilyen nőt. Szülj olyantól aki legalàbb akar gyereket, ha màr a szaporodàs az életcélod mindenàron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!