Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem folyamatosan bánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem folyamatosan bánt engem, elválni sem hajlandó. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt, 1,5 éve házasodtunk össze, de mar 9 éve ismerjük egymást. Legalábbis azt hittem, hogy ismerem. Az előző rossz kapcsolatomból ő húzott ki, imádott engem, csodás volt minden újra embernek, nőnek éreztem magam. Persze csak ideig-óráig, később kiderült ő sem bánik jobban velem, mint az exem.

28 évesek vagyunk. 3 gyerekem van, 1 a ferjemtől, 2 az előző páromtól. A ferjem mindenkire féltékeny ok nélkül, a legjobb barátjára is, pedig soha nem adtam rá okot. Eladtam a budapesti lakasomat,egesz életemben ott éltem és videkre költöztünk, (a legjobb baratja szomszedjába) vettünk pesten is egy kislakast, az ő nevén van kizárólag, de nem érdekelt, gondoltam jobb lesz itt mindenkinek. De nem lett jobb. Sehová nem mehetek, a gyerekekkel sem mozdulhatok ki, ha boltba kimegyek esetleg, egyből jönnek a kerdések hogy talalkoztam e valakivel, vagy láttam e olyan ferfit aki tetszik nekem...

Állandóan el kell meselnem a multamban történt szexuális dolgokat (nincs sok nem voltam soha az a fajta) de minden egyes részletet. Milyen ruhaban voltam, milyen ütemben-hogy csináltam, hogy volt elrendezve a szoba stb stb. Es ha egy pici reszletet elrontok, más szóval mondok valamit, mint az előző kérdezéseinél, akkor üt-ver, megharap. De nem csak ilyenkor, mostmár mindenért "büntetés" jár. Pedig velünk él a 23 éves öccse is meg a fekvőbeteg anyukaja is, akiket én latok el a gyerekek mellett. Ha felhozom a témát hogy talan az öccse is elmehetne dolgozni csak elkezd velem orditani és akkor is verés a vége. Azt mondja, nem azert kapom mert rosszat mondok, hanem mert csúnya stílusban mondom. De ez nem igaz, probalok türelmes és csöndes lenni...

Egész nyaron sehol nem voltunk, mert dolgozott, ma pedig megkerdeztem hogy esetleg a gyerekekkel nem mennénk e ki a tűzijátékot megnézni meg a 2 baratunkkal akik itt laknak (ők is egy pár )de csak elkezdte a kiabálást, a fejemet, hatamat összeharapta- ütötte. A gyerekek ezt nek szokták látni, mindig úgy csinálja, hogy ne lássák. De nekem ebből elegem van, nem bírom idegileg, minden rokonom meghalt már, csak a húgom nem, de öt sem láthatom mióta elköltöztünk. Nem a távolság az oka, 40 percre van Budapest, de hát minden mozdulatomat figyeli minden percemmel és filléremmel el kell szamolnom neki. Nem mondtam el ezt a húgomnak mert nem akarom hogy aggodjon és a férjem a telefonálást is megtiltsa vele. Facebookra nem szabad felmennem, 2,5 éve a barataimmal sem beszelhettem. Szerintem azt sem tudják, hogy elköltöztem.

Mit tehetnék? Kérlek ne ítélkezzetek, igyis utálom magamat eléggé...

Köszönöm előre is a válaszokat.

2019. aug. 19. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Méghogy a férfiak nem húzzák le a nőket és semmizik ki őket! Dehogy nem.

Nagyon nagy butaságot csináltál kérdező.

Ismerős, rokon, barát ahol el lehetnétek egy kis időre?

2019. aug. 19. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom ami történik veled, borzasztó lehet. hívd fel a NANE Egyesület ingyenes segélyvonalát! Meghallgatnak, hisznek neked, ha tudnak segítenek! Írni is lehet nekik a segelylevel@nane.hu-ra, 06 80 505 101 a számuk, a honlap pedig nane.hu. sok erőt a továbbiakhoz!
2019. aug. 19. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"vettünk pesten is egy kislakast, az ő nevén van kizárólag, de nem érdekelt, gondoltam jobb lesz itt mindenkinek."

Te is adtál bele pénzt abba a lakásba, ami kizárólag az ő nevére került?

Van valami szakmád, végzettséged, amivel el tudsz majd helyezkedni, ha a legkisebb gyereked már elég idős lesz ahhoz, hogy már bölcsibe vagy oviba menjen?

Mindenképpen fogadd meg, amit már többen is tanácsoltak, hogy ha látható sérülést okoz a fizikai bántalmazással, akkor vetess látleletet, és kérj segítséget a Családsegítőtől.

Abban a lakásban vagy házban, amiben most éltek a három gyerekkel, az ő anyukájával és felnőtt öccsével, neked hány százalék tulajdonrészed van?

2019. aug. 19. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Elég undorító vagy, hogy ilyen kamu sztorik kitalálásával szórakoztatod magad. Ha valódi áldozat lennél egy ilyen helyzetben, egy mindent ellenőrző férjjel, nem lenne időd meg lehetőséged ilyen kérdések kiírására.
2019. aug. 19. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A kedves noverem pont egy ilyen nonek segitett amilyen te vagy.

Tanulj.gyorsan idegen nyelvet.

Ha van vkid kzlfoldon vhogy vedd fel vele a kapcsolator, beszelgess vele stb harha segit kijutni. Es kezdj uj eletet.

Muszalj uj eletet kezdened igy nem maradhatsz es tedd ovatosan legjobb ha apad,tesod fiu,vagy vki aki esetleg megvedhet ott van a koltozesnel,kozbevaloper. De siess es legyel ovatos nehogy megolljon mert az ilyen arra is kepes

2019. aug. 20. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ujsag Kerdezo? Egyutt vagy meg a pszichopata ferjeddel?
2021. jan. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!