Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Arab fiú udvarol. Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab fiú udvarol. Mennyire lehet őszinte?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg.Nagyon szeretnék vele találkozni.Ő már házasságot emleget.Ide jönne Magyarországra.Olvastam sok fórumot.Vannak pozitív és negatív vélemények.Olyanok tanácsát, véleményét kérném akiknek esetleg arab férjük van itt Magyarországon.Hol és milyen iratokat kell majd magammal vinnem ha úgy döntök hogy hozzá megyek.És ezeket az iratokat hol és hogyan szerezhetem be.Ott akar elvenni és utána idejönni. Aztán itt bejegyeztetném házasságot. A fiú marokkói!

2019. aug. 4. 21:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ott akar elvenni és utána idejönni."

Aham, aztán adnak érted úgy 100 birka árát neki és megveszi a repjegyet magának, vagy a menekülthajóra való beugrót.

2019. aug. 5. 09:49
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Minek tetted fel a kérdést, hogyha csak hajtogatod a magadét? Akkor menjél hozzá, de előtte búcsúzzál el légyszíves a családodtól.
2019. aug. 5. 10:13
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

“Ott akar elvenni és utána idejönni. ”

“Nem írtam oda hogy ide akár jönni, velem élni? Mi nem volt egyértelmű?”

Neked vannak szövegértelmezési problémáid, ráadásul magadnak mondasz ellent. Mi azt mondjuk, hogy soha ne menj ki az ő országába. Az, hogy ide akar jönni nem fog téged megvédeni attól, hogy meggondolja magát. Esetleg most is hazudik.

2019. aug. 5. 10:45
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Asszem erre mondják, hogy aki hülye, haljon meg.

Felteszel egy kérdést, mindenki mondja, hogy NE!!! Erre te meg arrogáns stílusban leosztasz mindenkit. Gratulálok, sok sikert, remélem nem itt fogsz picsogni ha nem engedi látni többé az anyádat.

2019. aug. 5. 11:43
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Minek fogjátok vissza a kérdezőt? :) Hagyjátok, menjen csak nyugodtan. Több normális férfi marad szabadon legalább az értelmes nőknek. Ez a buta liba meg menjen csak, nem fg senkine sem hiányoznim
2019. aug. 5. 12:42
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, az én édesapám arab. Anyuval 30 éve házasok. Ritka jó ember és nem csak mert az apám, hanem mert felfogásra pont olyan, mint mi, alkalmazkodott az európai szokásokhoz, soha semmiben nem korlátozott minket, mindent megtett értünk. Azonban! Jó néhány olyan arab férfi van, akitől még apum is óvaintene. És a te helyzeted épp ilyen! Ez az interneten ismerkedős dolog egy arab, tök ismeretlen fickóval, aki ráadásul már egyből házasságot emleget, több mint gyanús és épp olyan helyzet, amiről normális, épeszű ember csak lebeszélne.

Nem is ismered ezt a srácot, ráadásul egy tök más világ, más kultúra...

2019. aug. 5. 20:29
 37/39 Levendula7519 válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de ennyire naív és buta nem lehet valaki, mint te. Azt írod "te szereted, a többi meg majd alakul". Hát erre aztán lehet alapozni a jövőt!Az biztos, hogy alakulni fog úgy, hogy nem győzöl pislogni. Egyáltalán hogy lehet valakit szeretni ismeretlenül?!A videochat nem egyenlő a személyes találkozással. Miért nem hallgatsz a jótanácsra, amiket itt leírtak neked? A helyedben én mélyen elgondolkodnék, hogy vajon miért írja mindenki azt, hogy NE! Vagy neked mindegy milyen áron, csak az a lényeg, hogy férjhez mehess?! Szerintem ideje lenne megvilágosodni!!! Sok szerencsét!
2019. aug. 6. 15:54
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok, hadd menjen. A kérdező úgyis csak ugródeszka ennek a csalónak aki interneten szedi így az áldozatait. Ezeknek a nőknek mindegy, csak legyen valaki aki kimondja a bűvös szót "szép vagy, szeretlek".

Tudnék mesélni, jól ismerem az arab mentalitást, az arab kultúrát, de nem fogok tanácsot adni egy olyan nőnek aki fejjel megy a falnak. Vannak nők akik maguk keresik a problémát, aztán hibáztatnak mindenkit. Ők úgyis eljátszák az áldozat szerepét. Mindenki más hülye, de őt szereti ez a videochaten látott valaki.

Hallottál már emberkereskedelemről, hallottál már modernkori rabszolgaságról? Széles palettával rendelkeznek az ilyen interneten megismert csalók.

A legjobb esetben csak bejut a te segítségeddel Magyarországra, aztán le is lép 3 nap múlva. A súlyosabb eseteknél nem úszod meg ennyivel. De te csak mantrázzad, hogy "szeretem".

2019. aug. 7. 17:32
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

En is azt mondom, hogy ne tantoritsatok el! Majd szepen pofara fog esni es akkor meg jobban fog fajni neki az egesz, hiszen mi elore megmondtuk! Hogy lehetsz ennyire ostoba?!

Persze, persze..eletedben nem lattad, de te mar szerelmes vagy! Kint elvesz es majd masnap felultok a budapesti gepre mi?? Szep kis mese! Az engedelye nelkul a hazbol sem teszed ki a labad! Szulod a gyerekeket, napi 5x ima, hazimunka, ejjelente pedig szetrakod a ket labad. A hazban anyos, apos es a sok feleseg ott el majd veled es mindennap megkapod majd, hogy mi az amit rosszul csinalsz es, hogy rossz feleseg vagy! A ferjed pedig szepen kerit majd egy arab feleseget, te pedig ott fogsz elsorvadni. Errol fog szolni az eleted!

Biztos eloadta neked a kis romantikust, aki majd a tenyeren hordoz amig elsz!

Erdekes modon, aki normalis valaszt irt, azt max. elutasitod, aki pedig tamogatja a hulyeseged, az mar hasznos. Akkor mit akarsz itt? Szedd a cokmokod es irany Marokko! Ilyen buta nok inkabb szuljenek arabnak!

Volt arabbal dolgom, de szerencsere idoben eszbe kaptam! Mindenkinek azt tudom mondani, hogy keruljek oket messzirol!

Kerdezo, neked pedig sok boldogsagot! Olvasgasd a GYIK-et, jol vesd eszbe a valaszokat..ha kint leszel, a gep kozelebe se mesz majd!

2019. aug. 30. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!