Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab fiú udvarol. Mennyire lehet őszinte?
Soha nem kezdenék velük komoly kapcsolatot.
Lehet, hogy kifogsz egy full európai gondolkodásút, de erre az esély szerintem kb. annyi, mint megnyerni az ötöst.
Az ilyen házasságokban mindig komoly kompromisszumokat kell kötni. Olyat, amilyet az átlag európai nem fog bírni hosszú távon. Még vallásosnak sem kel lennie, akkor is nagy különbségek vannak.
Amúgy azt tudod, hogy az arabok mindig házasságról beszélnek, ugye? Nem biztos, hogy készpénznek kellene venni.
Ha még ez sem lenne elég: Ők általában kalandként gondolnak ránk. Nekik könnyűvérűnek számítunk. Egy idő után majd előjön. Én ezekkel 1-2-szer próbáltam anno barátkozni nyelvtanulási célzattal, de el is ment a kedvem. Pár napig puszi-pacsi, aztán kiböki, hogy szexet akar. Ha munkát említesz, hát mégis mit képzelsz te, hogy nem a gyerekkel vagy otthon... Kevesebbnek néznek. Le sem tudnák tagadni a más mentalitásukat. Ezek minden, csak nem normálisak.
+1: feleségként egyes országokban nemhogy szavad nem lesz, de még mozogni sem nagyon tudsz a férjed nélkül. Kb. mintha örökbe adnának 5 éves taknyosként. A gyerekeidről nem is beszélve. Őket el lehet felejteni. Majd az lesz, amit apuka megenged. Ezt nem kockáztatnám.
Az hogy a parod mit akar, es mik a lehetosegek hivatalos hozzatartozokent is, az ket teljesen kulon dolog. Azert szoktam itt megmosolyogni, aki azt irja, hogy "ez csak allampolgarsagert akar elvenni" mef egyeb suletlensegek, mert egy teljesen atlagos szerelmi hazassag eseteben is annyira nehez letelepedni Magyarorszagon, hogy az valami hihetetlen. Sokan azt hiszik, hogy osszehazasodnak, befizetnek par tizezer forintot, par papirt alairnak es aztan jon a tartozkodasi meg az allampolgarsag meg minden. Hat hogyne... a valosag az, hogy kitoltesz millio egy papirt, megfelelsz anyagilag, lakhatasilag, eletkorulmeny ugyileg olyan felteteleknek mintha Szvaziföld teljes lakossagat kivannad bejelentve eltartani ezentul, majd ezen kivul rakoltotok az egesz procedurara par szaz ezer forintot - jobb esetben. Ha van az ügyben egy-ket elutasitas (es bizony van, akkor is ha minden rendben van), akkor meg mar millional tartunk. Es mindezt egy olyan kartyaert, amivel tud otthon ülni, es varakozni rad, mert munkat vallalni vele illegalis (meg legalisan szeretne, akkor sok sikert olyan munkaadot talalni, aki honapokat var a munkaaerore, mikozben mar eleve ra kell koltenie egy csomo penzt). Ja, es mindekozben neha random beallitanak majd a bevandorlasiak csakugy korbenezni.
Szoval, en ertem, hogy a parod ide akar jonni, de ez nem igazan igy mukodik - szegenyebb arab orszagokbol meg turistakent sem.
Edes lanyom hany eves vagy h egy fizikailag ismeretlen ember utan mennel kulfoldre abban a hiszemben h aztan majd idejon es Magyarorszagon eltek boldogan a muszlim sallangok nelkul europai modon?
Nincs benned semmi felsz h az illeto kamu v ha tenyleg o az, akkor miattad akar hazassagot es az igy ismeretlenul egyutteles nelkul eletszeru es gordulekeny lesz?
Vagy B.) Verzio kimesz, fogad egy total mashogy kinezo marokkoi (+banda), elveszi az utleveled es majd hallunk rolad a hiradoban mint aldozat/prostitualt/magyar megeroszakolt holttest?
Nem szaladgalunk idegenek utan kulfoldre. Jojjon o, bizonyitsa a szerelmet, telepedjen le, dolgozzon es ha mukodik a kapcsolat, akkor hazasodjatok.
Ha 10bol 9ember azt mondja h a vesztedbe rohansz akkor nagy valoszinuseggel nem te latod jol.
Jah es szerinted hany arab felesegnek engedett h itt gyakorizzon? Tehat erdemi valaszt biztos nem fogsz toluk kapni. Internet nelkul orzik a csaladi tuzet otthon bezarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!