Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik koszorúslányom visszamondta a felkérést. Mit kéne most tennem?
Jajj, most mi lesz...
Semmi. Ő nem jön, majd akkor eggyel kevesebb koszorúslány lesz. A kutyát nem fogja érdekelni.
#13 😀😀😀
Na az nagyobb érvágás lenne, mint az eggyel kevesebb koszorúslány.
Megsértődött, mert úgy érzi hogy biodíszletnek szeretted volna használni ami valószínűleg így is van.
Hogy most mit csinálj? Legyél bunkó velük hátha lemondja még valaki vagy páratlanul masíroztasd őket V alakzatban!
Hát, ha én is úgy érezném, hogy sz.art se jelentek a menyasszonynak, csak, hogy pózoljak az esküvőjén, közben vastagon le.szarja,hogy velem mi van... Ja, én is visszamondanám.
Ha neked ezek után is az a legnagyobb bajod, hogy páratlan lesz a koszorúslányok száma... Meg is érdemled.
Oké de azt miért nem írja senki, hogy minden beszélgetésnek két vége van? Neki nem kellett volna felkeresnie téged, megkérdezni hogy megy a szervezés vagy valami?
Ha eddig mindig ő írt akkor megértem, de ha ez nincs így akkor jogtalanul akadt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!