Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te tartanád még a kapcsolatot egy ilyen "barátnővel"? Visszamondta az esküvőt sms-ben
Sokáig nem vettem, vagy talán nem akartam észrevenni, hogy kezd egyoldalú lenni a barátságunk egy családdal, akikkel évek óta jóban vagyunk. GYakrabban hívtam én, gyakrabban mentünk mi hozzuk és ezt annak tudtuk be, hogy gyerekeik vannak...
Vééégül. Az esküvőnket sms-ben mondta vissza, azt írta nincs akire hagyni a gyerekeket (mindkét nagyszülő a városban lakik és a keresztszülők is). Esküvő után meg sem kérdezte, hogy telt, mi újság velünk. Azóta eltelt 2 hónap, tegnap összefutottunk és kérte, hogy menjünk át...nem hiszem, hogy lenne értelme...
Szerintem is csak azért hívott meg titeket, mert éppen összefutottatok.
Én írnék neki egy sms-t a helyedben, hogy megbeszéltétek a férjeddel, és egyéb elfoglaltság miatt előre láthatólag nem tudtok átmenni, és nem is tudjátok mikor lenne aktuális.
Innen leesik minden épeszűnek, hogy egy célzás, hogy anno megbántott titeket az sms-es esküvő lemondással. Én nem foglalkoznék velük a helyetekben. Nekünk is van 1-2 ilyen pár ismerősünk, akik a szemünkbe adták a szépet, meg 1-2x oda-vissza áthívtuk egymást, de aztán kiderült, hogy a hátunk mögött meg nagyon durván kidumálnak minket, és ráadásul hazugságokat terjesztenek rólunk. Azóta sem kerestük őket, és még az esküvőnkre sem hívtuk meg őket. :) 1 percig sem bánom, hogy nem vesznek körül ilyen emberek.
Igazatok van...
Sajnálom, hogy erre a felismerésre kellett jutnom...De ha jól belegondolok érik ez már egy ideje. Köszi a válaszokat!
Én is nagyjából így jártam, azt kivéve, hogy nem smsben mondta le az illető, hanem facebook-on bökött oda egy üzenetet az esküvő előtti este, hogy mégse....előtte hetekig hitegetett, hogy igen jön. Amúgy már el sem tudtam olvasni, mert már nem voltunk otthon.
Nem tartom már vele a kapcsolatot, se a 2 másikkal akik az utolsó hét előtti időszakban mondták vissza a részvételt. Rájöttem, hogy nem vagyok fontos nekik és kész.. Egyik esetben sem gyerek az ok, mert egyiknek sincs még (azóta sem) gyereke. Évek óta szinglik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!