Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan élte meg hogy esküvő után nem tudott elmenni
nászútra mert sajnos nem maradott sok pénze?
A mi esküvőnk pici lesz, de kb. 1 millióba fog kerülni. Nekünk ez így jó, mert mi nem akarunk külföldre menni, mi belföldesek vagyunk, itthon is megyünk nászútra. De szerintem ne ess kétségbe, mert ilyen is van, meg olyan is. Nem kell irigykedni, mert az megöli a boldogságodat. Látod, van olyan, aki direkt nem megy külföldre. :) Spóroljatok és majd elmentek később.
2019. júl. 10. 11:54
22/29 A kérdező kommentje:
19-es sajnos nem az én szüleimnek nincs annyi pénzük hogy egy nászútat fizessenek ,nem vagyunk szegények de az sok lenne a párom szülei se mert az édesanyja nem él ,az édesapjának a szerelme a fontos nem a fia . A esküvőbe se segitett semmit.
Félreismertem, elvettem, elváltam. Igaz okos voltam, tettem ezt házassági szerződéssel, mert idegileg kikészített egy nárcisztikus nőszemély. Így éltem meg...
2019. júl. 10. 12:57
Én a helyetekben busszal vagy fapadossal mennék. Ott pedig Airbnb-znék egyet szeptemberben, amikor még jó az idő, de olcsóbb. 12 ezer/éj/2 főért vannak szép szállások Isztambulban.
2019. júl. 10. 14:38
Menjetek el a nászajándék pénzből. Nekünk 35 meghívott ajándékából kijött volna 2 isztambuli nászút is. Legfeljebb mentek pár héttel az esküvő után.
2019. júl. 10. 15:45
Elmennénk esküvő után egy rövidebb, romantikus hétvégére, akár ide a közelbe, aztán ha hosszabb út nem fér bele, akkor majd később. Nem csinálnék ebből tragédiát.
Amúgy nézz körül, Isztambul nem olyan eget rengetően drága.
2019. júl. 10. 15:48
Miért költötitek el a pénzt esküvőre, ha ti szívesebben utaznátok inkább, a családot pedig alig érdekli?
Akinek fontos, hogy ott legyen, azt el lehet vinni a polgári után egy kellemes, beszélgetős vacsorára egy repjegy árából, és a többi pénz megmarad arra, ami titeket boldoggá tesz.
2019. júl. 11. 11:12
28/29 anonim válasza:
Mi esküvő előtt mentünk nyaralni egy baráti párral. A szállás januárban lett foglalva, az esküvő ötlete pedig márciusban merült fel. Nászajándékba kaptunk egy belföldi hosszúhétvégét, de oda is csak 3 hónappal később jutottunk el. :D Semmi hiányérzetem nem volt.
2019. júl. 12. 11:48
Menjetek el csak 3-4 napra valahova. Bónuszbrigádon találni tök jó belföldi wellness hétvégéket baromi olcsón.
Utána ha úgy látjátok összejött annyi pénz a nászajándékból, még mindig elmehettek valahova külföldre, hosszabb időre. Szerintem ne csinálj ebből problémát.
Mi is pont így fogunk tenni. :)
2019. júl. 14. 17:07
Kapcsolódó kérdések: