Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hogyan élte meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan élte meg hogy esküvő után nem tudott elmenni nászútra mert sajnos nem maradott sok pénze?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz az esküvőnk de sajnos 98% tudom hogy nem tudunk elmenni nászútra ,Isztambul lenne az álmom . Van egy családi barátunk vagyis inkább a párom barátai ,ők Görögorszàgba mentek mert a lány álma az volt ,annyira irigy vagyok ,tudom hogy nem szép dolog de ez van ezt érzem .

#esküvő #nàszut
2019. júl. 10. 08:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es az màr màs. Nem is akarnék nászútat gyerekkel.
2019. júl. 10. 08:57
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

Fogjátok a nászajándékpénzt, megszámoljátok, felmentek egy lastminute oldalra és kerestek egy isztambuli utat olcsón.

Ha úgy sem fér bele, megnézitek az összes fapadost, melyik visz el oda olcsóbban. Aztán foglaltok egy apartmant vagy hotelszobát.

Ha még így sem fér bele, akkor utószezonra keresgéltek. Ki mondja, hogy esküvő után 2 nappal menni kell? Ha Isztambul az álom, el kell jutni.

A násznépnek meg meg lehet mondani, hogy nászútra gyűjtötök.

Én pl rosszul vagyok a pénzkérős versikéktől meg hasonlóktól, de aki megkérdez, megmondanám neki, hogy legjobban annak örülnék.

2019. júl. 10. 09:00
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy. Nem keseregtünk ezen. Boldogok voltunk, örültünk egymásnk. Semmi pénzünk nem volt akkoriban. Én is hallottam nagy, fellengzős dumákat, ide megyünk, oda megyünk, 300 emberes lagz lesz, meg ilyeneket. Azóta már elváltak. Nekünk csak kis, meghitt, lagzink volt de nekünk az is jó volt. Persze azóta megváltozott az anyagi helyzetünk. Most már mehetünk ha akarunk:)
2019. júl. 10. 09:10
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy mivel nem az esküvőre költöttünk hanem a nászútra. Az esküvő felesleges pénzkidobás.. egy fél napos rendezvényre elvertek több mint 1 milliót. Inkább legyen valami szolidabb esküvő egy kis éttermezéssel egybekötve mint hogy emiatt sehova ne tudjatok elmenni.
2019. júl. 10. 09:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkoriban lett meg a diplomám, és egy lakás önerejére gyűjtöttem, emiatt se volt nagy lagzi (kicsi polgári volt a szülőkkel) se nászút.
2019. júl. 10. 09:54
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mi összeházasodtunk egy cél lebegett a szemünk előtt,hogy a lakáshoz az önerőt összeszedjük. Jó előre megbeszéltük,hogy kis esküvő, nászút nélkül. Lemondás, persze , de ez van.
2019. júl. 10. 10:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Közepes esküvőnk volt, de a nászajándék pénzből el tudtunk menni egy elég komoly nászútra. Nem bántam meg, életem legmaradandóbb élménye volt.

(Saját otthon addigra már volt, igaz, kicsi, régi, de valamennyire kipofoztuk addigra valamennyire már kipofoztuk megtakarításokból.)

2019. júl. 10. 10:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért nem szeretnék esküvőt. Mármint esküvőt igen, kettesben egy tengerparton. Az esküvő árából nem hogy Isztambulban mész, hanem a maldivra 2hetre. Egy nap alatt milliókat elcseszni azért h a soha nem látott rokonok jól érezzék magukat vagy épp kritizálják az egészet. Na biztos h nem!
2019. júl. 10. 10:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nászutat a szüleimtől kaptuk nászajándékba. Nálatok ez nem lehetne megoldás?
2019. júl. 10. 10:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdéseket felesleges kiírni, úgyis mindenki azt szajkózza majd, hogy amit ő csinált az a jó. Aki nem ment nászútra, az a lakás önerőről magyaráz, aki ment, az azt mondja hogy nem azon a párszázezer forinton múlik a világ... Magyarán bármit is csinálsz, nem lehet elrontani.

Mivel neked ennyire nagy álmod ez, és irigykedsz is másokra, szerintem menjetek nászútra. A nászajándékból általában kijön egy utazás.

2019. júl. 10. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!