Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem idióta testvérét illetlenség lenne nem meghívni az esküvőmre? "Lehet" ilyet csinálni?
Nos sosem szerettük egymást, az elejétől kezdve. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik amit ki nem állhatok egy emberben. (pl önző, hazudozik, beképzelt, azt hiszi körülötte forog a világ, azt hiszi ő a legokosabb, közben egy hülye p*csa)
Évről évre egyre rosszabb lett a viszonyunk. Már 2-3 éve nem is találkoztunk egymással, de voltak nézeteltéréseink a neten is.
Amikor eljegyzett a vőlegényem csak annyit bírt reagálni rá hogy ugye ez egy vicc? Meg hogy szóhoz se jut meg hasonló pozitív dolgok.
Szóval mivel ennyire "örül" nekünk úgy gondoltam hogy eszem ágában sincs meghívni az esküvőmre, na meg amúgy is a hátam közepére nem kívánom azt a nőt. A vőlegényem gondolom szeretné meghívni, de én nagyon nem, most minek? Nem örül nekünk, csak azért mert családtag?
A stílusodból és a vitakultúrádból (vagyis annak hiányából) látszik, miféle ember vagy. Eldöntötted, hogy neked van igazad, teljesen mindegy ki mit mond.
Csodálom, hogy van férfi a világon, aki elvisel téged. Nyilván a pasid is azért tereli a témát, amikor a testvére ellen próbálod hangolni, mert már unja, hogy folyton ezen kattogsz, meg undorító, gusztustalan szavakkal minősíted. Látja, hogy úgysem bír veled, úgyhogy inkább nem akar róla beszélni.
Teljesen az agyadra ment már a gyűlölet meg a féltékenység, amit a lány iránt érzel. Keress valami hobbit, barátokat vagy egy jó pszichológust, mert ez a megszállottság már kezd az agyadra menni. Mondjuk már lehet, hogy késő.
Ne haragudj, nem véletlenül nem a “tini párkapcsolatok”-kategóriában olvasgatok, ugyanis qrva fárasztó számomra evidens dolgokat kifejteni újra meg újra...
Tény 1.: nem tudsz kommunikálni a vőlegényeddel
Tény 2.: hisztis önző phitscha vagy
Tény3.; olvasd el az előző választ: nem írt le mindent, amihez nekem nincs energiám, de amit írt, az igaz...
Asszem 29-es voltam...
Aha, oké, akkor legyen igazatok, örüljetek. :)
Gondoltam hogy ebben a sztoriban csak én lehetek a hibás, senki más. Biztos a tesója egy csodálatos, kedves, tünemény ember, én meg vagyok a szemétláda. :)
A lényeget sikerült felfogni abból amit kérdezni akartam, hát gratulálok!
Abban igazuk van a válaszolók többségének, hogy nem kellene ilyen stílusban, ilyen csúnyán írnod a leendő férjed egyetlen családtagjáról sem. Hiszen mint látod, ezzel azt éred el, hogy rólad alakul ki mindenkiben egy negatív kép, még akkor is, ha teljesen jogos a kiakadásod.
De amúgy teljesen megértelek. Nekem a jövendőbelim testvérének a feleségével vannak komoly problémáim, mérhetetlen utálatot és haragot érzek iránta. Nekem is hasonló problémáim vannak, mint neked. Nem szeretném, hogy ott legyen életem legszebb napján, mert rosszul vagyok már akkor is, ha csak rá gondolok. Csak hát ugye az illem azt diktálja, hogy meghívjam. Na meg a hatalmas családi balhé, ami a nyakunkba szakad, ha kijelentem, hogy nem kívánatos személy az esküvőnkön. Tanácstalan vagyok, és sajnos neked se tudok használható tanácsot adni.
Kérdező, volt már esküvő?
Én leülnék nagy családdal (párod, szülei, tesója), és addig nem menne sehova senki, amíg nem beszélitek meg, hogy kinek mi a baja. Hiszen esküvő után te is a család része leszel. Senkinek nem hiányzik a folyamatos utálat egy családban.
Ha jön a baba, majd akkor is ezt csinálják?
Tisztázzátok le, hátha sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!