Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem idióta testvérét illetlenség lenne nem meghívni az esküvőmre? "Lehet" ilyet csinálni?
Nos sosem szerettük egymást, az elejétől kezdve. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik amit ki nem állhatok egy emberben. (pl önző, hazudozik, beképzelt, azt hiszi körülötte forog a világ, azt hiszi ő a legokosabb, közben egy hülye p*csa)
Évről évre egyre rosszabb lett a viszonyunk. Már 2-3 éve nem is találkoztunk egymással, de voltak nézeteltéréseink a neten is.
Amikor eljegyzett a vőlegényem csak annyit bírt reagálni rá hogy ugye ez egy vicc? Meg hogy szóhoz se jut meg hasonló pozitív dolgok.
Szóval mivel ennyire "örül" nekünk úgy gondoltam hogy eszem ágában sincs meghívni az esküvőmre, na meg amúgy is a hátam közepére nem kívánom azt a nőt. A vőlegényem gondolom szeretné meghívni, de én nagyon nem, most minek? Nem örül nekünk, csak azért mert családtag?
Persze, hogy lehet ilyet csinálni, mi csomó családtagot nem hívtunk meg akit "illett volna". De ennek közös megegyezésnek kell lennie. Vagyunk mind a ketten annyira intelligensek, hogy a saját családunk hibáit és "kizáró tulajdonságait" képesek vagyunk észrevenni és ez alapján igazat adni a másiknak ha azt mondja, hogy nem szivesen látná az esküvőn. Nyilván aki ennyire nem jó ember azt én se akarom meghívni az esküvőmre hiába családtag, tehát nincs vita.
Eleve hogyha a párod szerint semmi probléma nincsen a testvére hozzáállásával és inkább mellette áll ki mint melletted az hatalmas vörös zászló az egész kapcsolatot nézve. De persze vannak akik annyira ragaszkodnak az ilyen elavult "ezt meg azt illik" butaságokhoz, hogy nem tudnak ésszerű döntést hozni.
Mindenesetre ezt vele kell megbeszélned és normális érvekkel, higgadtan közölni vele, hogy miért nem szeretnéd ha jönne. Ez egy elég jó teszt lesz a kapcsolatotoknak.
Én nem adok az ilyen "kell" dolgokra. Nekem pl. 2 (ha nagyanyám él még akkor 3) rokonom lenne összesen ott. 2-3 régi haver, és 2 kolléga. Bőven elég ennyi.
Persze ha "muszáj"-t venném akkor hívhatnám meg Őalkoholságát (apám), a múmia feleségét meg a többi rokonait. Na azt inkább ne.
Ott kezdődik a dolog, hogy ez nem a te esküvőd, hanem a ti esküvőtök. A másik dolog, ami ebből következik, hogy egyeztetsz azzal, akinek ez még az esküvője rajtad kívül, azaz a vőlegényeddel.
32/f
10-es válaszoló te beteg vagy.. No comment arra amit írtál.
Egyébként én közöltem vele hogy nem szeretném meghívni, annyira nem reagált rá semmit, inkább nem akar róla beszélni. Az a probléma hogy én mindig kérdezem hogy mi baja van a csajnak velem és inkább tereli a témát, nem hajlandó belemenni, erről beszélni. Szóval itt is ez a helyzet... Ha meg nem lehet megbeszélni akkor mit csináljak? Persze még messzebb az esküvő, de nem szeretném hogy az utolsó pillanatban variáljunk hogy mi lesz.
Illetlenség egy ilyen közeli rokont nem meghívni, de engem nem érdekelne az illem abban az esetben, ha egy gonosz, rosszindulatú emberről lenne szó, aki sokat ártott nekem. Egy olyat nem szeretnék ott látni életem egyik legszebb napján.
A te történeted viszont eléggé egyoldalú, én szívesen meghallgatnám a vőlegényed testvérét, hogy miért nem bír téged elviselni. Nekem a szóhasználatod meg az írásaid alapján te tűnsz egy "hülye p*csának".
Undorító stílusban beszélsz a leendő férjed testvéréről. "Idióta" meg "hülye p*csa"... Ő olyan papucs, hogy szó nélkül tűri neked, hogy ilyen szavakat használsz egy családtagjára, vagy előtte megjátszod magad, és nem mondasz ilyeneket?
A lány látványosan lesz.r téged, te meg tombolsz miatta. Nem fog érdekelni a kis csitri, ja, hagyjuk már. Ha boldog lennél és kiegyensúlyozott, eszedben sem jutna, nemhogy olyanokat írnál hogy "csak jól esne pofára ejteni hogy ő nem lesz meghívva". Már forgatókönyveket írsz arról, hogy hogyan kényszeríti majd őt a család vagy hogy te milyen jót bele fogsz rúgni, ha nem hívod el, úristen.
Egyébként kíváncsi lennék a pasid szüleire, hogy mit szólnának hozzá, ha tudnák, hogy azt forgatod a fejükbe, hogy a másik gyereküket kitiltod az eseményről.
Keress fel egy pszichológust, tarts önvizsgálatot, növeld az önbizalmad vagy valami, mert nem normális ennyi megkeseredettséggel és rosszindulattal a szívünkben élni, mint amennyi a tiédben van.
Köszönöm hogy úgy ítél megindenki hogy semmit se tud. A barátom tesója kb 1000x rosszabb dolgokat mond rólam, 1000x csúnyábban beszél rólam/velem. Barátom csak annyit mond hogy fejezzem már be (hogy a tesója szóba kerül én meg hát nem túl szép szavakkal illetem). Egyébként imádom hogy itt gyakorikérdéseken mindenki tökéletes és senki nem venne el senkit, mindenki szakítana mindenkivel, persze mondják ezt úgy hogy SEMMIT se tudnak az egész történetről. :)
Megnézném az ilyen embereket hogy milyenek ők valójában, milyen párjuk van ha van egyáltalán. :D
A barátom családja nem szeret engem, én soha nem értettem hogy miért nem, én sosem viselkedtem velük úgy hogy ezt érdemelném. A szülei elfogadták hogy velem van, velem akar lenni. Ők teljesen más világ, más stílusú az egész család mint az én családom, konzervatívak nagyon. Én soha életemben nem utáltam senkit, de a tesójának sikerült elérnie hogy utáljam, nem tudok máshogy beszélni róla. Állandóan bánt engem, a vőlegényemnek szid, amikor tudja hogy neki esik a legrosszabbul ez az egész. Én kerülöm őt is meg a róla való témát is, de most sajnos erről is beszélnünk kell. Igenis a csaj foglalkozik velem, nézegeti a facebookomat és beleköt mindenbe akármit csinálok. Igen egyébként én is kíváncsi lennék mivel váltottam ki belőle azt hogy így beszél meg viselkedik velem. Meg is szerettem volna kérdezni, de sajnos vele nem lehet beszélni, semmi észérvet nem tudott felhozni arra hogy mi a baja. Ő is ugyanezekkel a jelzőkkel illetett engem, hogy az a baja hogy egy idióta buta p*csa vagyok, azt nem akarta kifejteni hogy miért gondolja így. Teljesen más stílusú emberek vagyunk, neki soha nem volt egy kapcsolata sem(szerintem nem véletlen), nekem csak komoly kapcsolatom volt eddig, más a gondolkodása, a felfogása... DE ettől függetlenül el lehetne fogadni egymást(ha mást nem a vőlegényem kedvéért), én úgy gondoltam hogy meg lehetne vele ezt beszélni, de amikor ezt írta az eljegyzésére ott telt be a pohár, akkor voltam úgy vele hogy én nem vagyok rá kíváncsi.
Jaj kérdező, az itteni hozzászólókkal ne foglalkozz. Anno en is feltettem egy kérdést, hogy a apámat meghívjam-e, meg a nőjét, akik sosem törődtek velem, de még én voltam a szar szemét g*ci, önző ribi, hogy a drága apámat nem hívom meg, meg a nőjét. Na, ennyire kell ezekkel foglalkozni.
Amúgy a kérdésre valaszolva, közös döntés. Amúgy a párod tisztában van vele, milyen önző féreg a tesója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!