Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a házasságkötés menete?
Sziasztok! A párom megkérte a kezem és igent mondtam 😊
2 tanús esküvőt szeretnénk, és ezután semmiféle rendezvény nem lenne.
Hova kell mennünk először? Kinek kell jeleznünk a házasságkötési szándékot és mennyi idő után házasodhatunk össze?
Nem tudom felfogni honnan van ez a rosszindulat. Nagyon régóta várunk a babára. A véletlen műve, hogy most jött össze, amikor a házasságot eldöntöttük.
Ez csak egy egyszerű kérdés volt, minden indulat, vagy bármi nélkül. Sajnálom, ha ilyen a lelki világod.
1es vagyok.
Igen vicc volt, de ez neked ment át egyedül.
Sok boldogságot, jó egészséget nektek és a babának.
Itt barmit kérdezel bekapnak, ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel.
Hajrá menjetek bejelentkezni :)
Lehet gyerek születése után is házasodni, ha azok a nyavalyás fotók olyan fontosak.
Polgárinál be kell jelentkezni (polgármesteri hivataloknak fent van a honlapjukon, hogy hol és mikor tudod ezt megtenni) és 30 nappal később lehet leghamarabb időpont. Hétköznap, munkaidőben a legtöbb helyen ingyenes, azon felül fizetni kell.
Egyházinál a plébánián kell bejelenteni a házasságkötési szándékot általában kb. 3 hónappal szoktak előbb bejelentkezni, de indokolt esetben itt is lehet hamarabb (pl. halálos betegség, a terhesség nem indok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!