Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt 1 hónappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt 1 hónappal lemondani milyen dolog lenne? Tényleg szégyen?

Figyelt kérdés

2019. jún. 25. 22:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
85%

Ennyi ésszel ne is házasodj, ha attól félsz, hogy úristen, megszólnak a faluba'!

Meg amúgy is: jobb lenne 1 hónap múlva elválni? Ha már azon fosol, mit szólnak mások, akkor kalkuláld be azt is, hogy ha belemész ebbe és váltok, sokkal többet kell majd magyarázkodni.

2019. jún. 26. 03:12
 32/53 anonim ***** válasza:
31%
Pedig sajnos a 14-es kommentelő csak a színtiszta igazságot írta le, igaz, némi túlzással.
2019. jún. 26. 03:14
 33/53 anonim ***** válasza:
95%

Azt írod, hogy durván bánik veled.

Egyet jobb, ha most megjegyzel: csak esküvő után jön majd a java! Most ez még mindig a szebbik arca, amit feléd mutat. Esküvö után úgy lesz vele, hogy megfogott, most már az övé vagy. Ő is tudja, hogy ja szakítani nem volt erőd, válni még annyira se lesz. Előjön az igazi énje, ami durvább lesz, mint a mostani.

Te pedig azt írod, hogy már így se tudod elviselni. Mi lesz, ha rosszabb lesz?

Őszintén szólva egy csepped sincs, ha hozzámész. Tudod, hogy car lesz, szenvedni fogsz, de jajj, mit mondanak a faluban....! Ha tudják, hogy miért mondod le az esküvőt, lehet, hogy nagyon sokan azt fogják mondani, hogy igazad van!! Itt a gyakori is olyan, mint egy nagy, pletykás falu, tele rosszindulatú emberekkel. Itt is mindenki azt írta, hogy fújd le az esküvőt. Senki se írta, hogy inkább menj hozzá, de ne kerülj szégyenbe.

Egyedül anyád mond ilyet. Gondold át vele is a kapcsolatod. Épeszű anya minden körülmények között a legjobbat akarja a gyerekének, de ő nem.

2019. jún. 26. 07:11
 34/53 A kérdező kommentje:
Igen ezt énis észre vettem . Én a lányomat nem adnám egy ilyenhez.
2019. jún. 26. 09:29
 35/53 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen mindegy, hogy mitől félsz, az a fontos, hogy félsz és ezt nem szabad félvállról venni. Ne engedd magad belehajszolni egy olyan dologba, amit nem akarsz. Megsúgom, szerintem aki ide válaszolt, egy sem menne hozzá a remélem hamarosan exedhez. Az hogy, meg a falu mit mond, ne érdekeljen. Hidd el, ha összeházasodnátok, akkor arról pletykálna a falu, hogy neked milyen ruhád volt, hogy nézett ki az örömanya, szégyen volt az étel kínálat, stb, stb. Érted? Tojd már le. Emeld fel a fejed és mondd meg, hogy te ezt nem akarod! Hidd el, bár nem fogják mondani, mert nem fogják merni, a lelkük mélyen tisztelni fognak érte. Kivéve a kemény magot, akik majd fikázni fognak, de az meg kit érdekel. A fickóról pedig én is kitalálnék valami úri szaftos pletykát, amiből nem származik sok kára, de azért elég megszégyenítő. Nehogy már a nyúl vigye a puskát.
2019. jún. 26. 09:34
 36/53 anonim ***** válasza:
70%
Még annyit, hogy tényleg igaza van a 14-es válaszolónak, aki a faluról mondott véleményt. Ezt én is tapasztaltam. Esküvő előtt állok, ha gondolod, írj egy privátot és elmesélem, mi miken mentünk keresztül.
2019. jún. 26. 09:36
 37/53 anonim ***** válasza:
92%
Ha szemernyi kétséged is van, ne házasodj! Egy esküvőt lemondani még mindig egyszerűbb, mint lebonyolítani egy válást. Szerintem inkább akkor vennének a szájukra a falubeliek ha pár hónap után válnál. Maximum pletykálnak pár napig, de aztán lecseng, mert jön valami még szaftosabb hír. Egyébként meg ki nem sz@rja le hogy mások mit gondolnak? Most az esküvőd előtt kéne a legboldogabbnak lenned normál esetben. Az írásodból lejön hogy nem vagy az. Ne rontsd el az életed. Fiatal vagy, bőven találhatsz magad mellé jó társat, olyat aki megbecsül.
2019. jún. 26. 19:19
 38/53 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, egyet jegyezz meg: Ez ENNÉL már csak szarabb lesz. Beszélj Anyukáddal, mondd el neki, hogy a vőlegényed csúnyán beszél veled, stb...stb... Ha hozzám a lányom ilyennel jönne, én üvölteném le a fejét annak, aki egy rossz szót is szól rá az esküvő lemondása miatt.

Az előlegeket buktátok, de ez legyen a legkisebb gond, ezt el kell károlni magadban, és kész.

Többen írták itt, nekem is ez jutott eszembe elsőre, hogy költözz el valahova városba, vagy (ha alkalmasnak érzed Magad), akár külföldre is. És hát minden csoda három napig tart. Igazából Anyudékat fogják faggatni, ő pedig szépen nyugodtan mondja meg, hogy a pasi csúnyán beszélt/viselkedett a lányával.

A nagy igazság pedig az, hogy tényleg minden csoda három napig tart.

2019. jún. 26. 20:16
 39/53 anonim ***** válasza:
47%

"Pedig sajnos a 14-es kommentelő csak a színtiszta igazságot írta le, igaz, némi túlzással."

Aha. Csak éppen semmi használható választ nem adott.

2019. jún. 26. 20:33
 40/53 A kérdező kommentje:

Tud mindent anyum mégis mindig engem hibáztatnak ...

Én sem engedném hogy a lányom ilyennek legyen felesége .

2019. jún. 26. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!