Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt 1 hónappal lemondani milyen dolog lenne? Tényleg szégyen?
Ennyi ésszel ne is házasodj, ha attól félsz, hogy úristen, megszólnak a faluba'!
Meg amúgy is: jobb lenne 1 hónap múlva elválni? Ha már azon fosol, mit szólnak mások, akkor kalkuláld be azt is, hogy ha belemész ebbe és váltok, sokkal többet kell majd magyarázkodni.
Azt írod, hogy durván bánik veled.
Egyet jobb, ha most megjegyzel: csak esküvő után jön majd a java! Most ez még mindig a szebbik arca, amit feléd mutat. Esküvö után úgy lesz vele, hogy megfogott, most már az övé vagy. Ő is tudja, hogy ja szakítani nem volt erőd, válni még annyira se lesz. Előjön az igazi énje, ami durvább lesz, mint a mostani.
Te pedig azt írod, hogy már így se tudod elviselni. Mi lesz, ha rosszabb lesz?
Őszintén szólva egy csepped sincs, ha hozzámész. Tudod, hogy car lesz, szenvedni fogsz, de jajj, mit mondanak a faluban....! Ha tudják, hogy miért mondod le az esküvőt, lehet, hogy nagyon sokan azt fogják mondani, hogy igazad van!! Itt a gyakori is olyan, mint egy nagy, pletykás falu, tele rosszindulatú emberekkel. Itt is mindenki azt írta, hogy fújd le az esküvőt. Senki se írta, hogy inkább menj hozzá, de ne kerülj szégyenbe.
Egyedül anyád mond ilyet. Gondold át vele is a kapcsolatod. Épeszű anya minden körülmények között a legjobbat akarja a gyerekének, de ő nem.
Kérdező, egyet jegyezz meg: Ez ENNÉL már csak szarabb lesz. Beszélj Anyukáddal, mondd el neki, hogy a vőlegényed csúnyán beszél veled, stb...stb... Ha hozzám a lányom ilyennel jönne, én üvölteném le a fejét annak, aki egy rossz szót is szól rá az esküvő lemondása miatt.
Az előlegeket buktátok, de ez legyen a legkisebb gond, ezt el kell károlni magadban, és kész.
Többen írták itt, nekem is ez jutott eszembe elsőre, hogy költözz el valahova városba, vagy (ha alkalmasnak érzed Magad), akár külföldre is. És hát minden csoda három napig tart. Igazából Anyudékat fogják faggatni, ő pedig szépen nyugodtan mondja meg, hogy a pasi csúnyán beszélt/viselkedett a lányával.
A nagy igazság pedig az, hogy tényleg minden csoda három napig tart.
"Pedig sajnos a 14-es kommentelő csak a színtiszta igazságot írta le, igaz, némi túlzással."
Aha. Csak éppen semmi használható választ nem adott.
Tud mindent anyum mégis mindig engem hibáztatnak ...
Én sem engedném hogy a lányom ilyennek legyen felesége .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!