Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illene adni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illene adni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Nem nagyon járok esküvőkre, ez az első alkalom, hogy a barátaim közül házasodik valaki. Augusztus végén lesz egy barátnőm esküvője, amire hivatalos vagyok. Vidéken lesz, szállást is kapunk, nyilván ez rengeteg költség az ő részükről, szóval az "annyit adj, amennyit rád költöttek" elvet nem szívesen követném... Ugyanakkor két héttel előtte egész hétvégés lánybúcsú is lesz, amire kb. 25 ezer forint a költség fejenként. Nekem már ez sem kevés, ugyanis egyetemista vagyok, kb. 30-40 ezret keresek összesen egy hónapban, amit suli mellett dolgozni tudok. Persze ez nyáron valamivel több, de azért arra is szükség van.

Ti ilyen körülmények között mennyi pénzt ajándékoznátok az ifjú párnak?

Kifejezetten pénzt kértek amúgy, szóval személyes ajándékkal se nagyon lehet kiváltani. Köszi a tippeket!

2019. jún. 20. 16:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

hu hát...én megértelek kérdező...

mivel szinte alig van kereseted, ne szégyelld magad!

Nehogy éhen maradj ez miatt.

A lánybúcsúra odateszed magad, így sem a legolcsóbb , viszont akkor az esküvőre annyit adj amennyit még elbírsz anyagilag.

Amúgy a mai világban sokan nehezen tudnak ilyenre pénzt kiadni..

egészen biztosan tudom, hogy nálunk van olyan a társaságban aki ezért utasította vissza az esküvői meghívást.

(bizonytalan anyagi helyzet)

nekünk kb 40+40 lesz össze-vissza.

Én 40-et et gondoltam adni az esküvőre fejenként.

Viszont így lánybúcsústól mindenestől nekem konkrétan személy szerint egy teljes havi fizetésembe fog kerülni kb.

Ami kicsit húzós , no de azért megoldjuk majd valahogy.

De nekem szerencsém van mert a párom és a szüleim ki tudnak segíteni, ha úgy van.

Én részemről nagyon kicsi összejövetelt szeretnék majd ami az esküvőt és a lánybúcsút illeti, de hát nagyon különbözőek az emberek.

Valakinek tényleg nagyon fontos nap ez az életében és tulajdonképpen érthető , ha azt szeretnék, hogy emlékezetes és tökéletes legyen.

2020. jún. 22. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!