Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kétgyerekes anyaként felvehete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyerekes anyaként felvehetek a húgom esküvőjére tüllszoknyát, fekete csipkés bodyval?

Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 23:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Ha az a cél, hogy minél többen verjenek alád a parkolóban a lagzi alatt és kellően megalázd a húgod, akkor nyugodtan.
2019. jún. 14. 08:33
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Feketében alapbol nem illik menni eskuvore. De mi lenne ha megkerdezned tesodat?
2019. jún. 14. 09:07
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Leírás alapján ez kb. kupiba vagy a hálószobába való, pláne a csipkés body...
2019. jún. 14. 10:32
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Gyerek nélkül, 16 éves 45 kilós lánykaként sem vennénk fel egy esküvőre tüllszoknyát csipkés bodyval. Szerintem nem oda való.
2019. jún. 14. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

[link]

[link]

[link]

Ezek a szoknyák még talán szerintem, de csipkés bodyval nem tudom, hogy tudnád kombinálni ízlésesen.

2019. jún. 14. 19:27
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem nagyon áttetsző az a csipkés body, és mondjuk nem 40+ van, nyugodtan felveheted, nem fogsz hülyén kinézni benne. Ha már kihívóbb, áttetszőbb meg a csipkés body, azt érdemes meghagyni a 20éves szingli gyerektelen lányoknak.
2019. jún. 14. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és a tüllszoknya ne legyen fekete, ha a body is fekete, azt még mindig nem illik esküvőre felvenni.
2019. jún. 14. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
7%
Küldj egy tüllbe-csipkébe öltözötten készült képet magadról, s azonnal megmondom, mehetsz-e:)
2019. jún. 17. 08:24
 19/26 Timici_timicike ***** válasza:
30%

Ezt a hülye magyar szokást, hogy semmi fekete.Csak itt M-on van ez a szokás, a világon sehol!!

Azt vedd fel amiben csinosnak érzed magad.

Nekem van több fekete estélyim is ami köves és brutál csinosak, tehát ez egy hülye szokás.

Egy mennyasszonyt is csak akkor zavar ha valami pesszimista egyén.

Az én lagzimon mindenki abba jött amibe akart, érezze jól magát az volt a fontos számomra.

Egy mennyasszony tegyen ki magáért hogy ö legyen a legszebb :)))

Hajrá tüll szoknya!! :))

2019. jún. 17. 11:25
 20/26 anonim válasza:
21%

19. köszi a kommentedet.

Mi ez a hülyeség, hogy feketét esküvőre semmiképp? És ha valakinek az a bizonyos "kis fekete" a legkényelmesebb, legcsinosabb darabja? Színes bármivel jól néz ki. És ha éppen a fekete optikailag karcsúsít?A pánt nélküli felső meg divatos. Nincs ráírva, hogy body.

Vedd azt, ami kényelmes!

2019. jún. 17. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!