Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesélnél az esküvődről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnél az esküvődről?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Mi volt a legjobb és a legrosszabb része? Mit szóltak hozzá a vendégek? Nekem még csak most lesz, de nagyon várom. Kis esküvő lesz amúgy.

2019. jún. 10. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

Az esküvő mondhatni tökéletes volt, aztán 4 évre rá elváltunk, az már nem ment olyan tökéletesen gyorsan....

Az esküvő EGY nap volt, a válás 6 hónap. (és állítólag mi még gyorsan elváltunk)

2019. jún. 10. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Minél több dolgot igyekeztünk úgy csinálni, hogy az minden társadalmi normával és elvárással szembe menjen. Imádtuk nézni, ahogy fel vannak rajta háborodva, hogy hogy lehet ilyen ruhában férjhez menni, hát ez nem is esküvői helyszín, mi az, hogy nincs templomi esküvő, miért ilyen zenék mennek stb. Nagyon nem érdekelt minket, hogy mit gondolnak. Igazából semmi esküvő feelingje nem volt, csináltunk egy nagy bulit a barátoknak és ennyi.
2019. jún. 10. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
pár kérdéssel alább tettem fel egy kérdés esküvő témában, ajánlom a válaszokat, ma délutáni kérdés
2019. jún. 10. 20:32
 4/9 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
nem mesélek. mivel még nem volt esküvőm. de azért igyekszek. hogy továbbra se legyen.
2019. jún. 10. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem láttam azt a kérdést, de elolvasom. :)

Oké, az esküvő ellenesek kérem ne írjanak ide! :)

2019. jún. 10. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Májusban volt, borzalmas időben de ennek ellenére is szuper volt - szóval a rossz idő ne szegje kedved, készülj alternatívákkal. :)

Kis esküvő volt, 40 fő, csak kb 11től 18ig. Semmi játék, ilyesmi, csak a szertartás, köszöntés, ebéd majd egy kis tánc és beszélgetés, sokaknak teteszett persze nekünk is :)

Mondjuk már a végére elegem volt a szervezésből (külföldi a férjem, a házasságkötést leszervezni se volt egyszerű), úgyhogy örültem hogy lement.

2019. jún. 11. 14:37
 7/9 érdeklődő63 ***** válasza:
10%
rendben nem írok többet. most is csak azért írtam ide hogy megírjam, nem írok többet. mert ha nem írtam volna akkor azt hihetnéd hogy még írni fogok, tehát csak úgy lehetsz biztos abban hogy nem írok többet, hogy ide leírom azt hogy nem többet írok.
2019. jún. 11. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem szeptember elején lesz. :).

Mi mar mindent leszerveztunk minden megvan.

Sok munka van vele de élvezem én és a vőlegény is mindenbe segít.

Várjuk már

Azt tudjuk h nem lehet mindenkinek megfelelni mindegyiknek mas az izlese.

Mi olyan 180 200leszunk.

És rengeteg pénzbe kerül.

2019. jún. 11. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
érdeklődő63, szivikém, nem gondolod úgy, hogy kissé nagyon feltűnési viszketettséged van? :) Vagy csak ilyen gagyi lenne az amúgy cseppet sem vicces humorod?
2019. aug. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!