Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik mostanában voltak esküvőn mennyi pénzt adtak az ifjú párnak?
Figyelt kérdés
Évek óta nem voltam esküvőn, amikor voltam akkor is ajándékot kért a pár. Most kiemelték, hogy lesz menyasszonytánc így gondolom pénznek örülnének a legjobban. Viszont nem tudom mennyit illik adna manapság, ha ketten megyünk. Illetve borítékban szokás átadni?2019. jún. 6. 18:33
11/13 anonim válasza:
tudod mikor perkálnék ennyit nekik?
annyira undorító szokásnak tatzom, h. elvárják, jh. egy fél fizetést odadobj, azért, mert eléd tesznek egy átlagos, kiadósabb vasárnapi ebédnél alig több kaját.
ha vki. meghív az esküvőjére, hívjon meg azért, mert meg akarja osztani velünk az örömét, és ne azért, mert elvárja, h. több tizezret begyűjtsön.
12/13 anonim válasza:
Mi nemrég voltunk a családdal (5-en vagyunk) a másodunokatesóm esküvőjén, 80 ezret adtunk.
13/13 anonim válasza:
Évi 2-3 esküvőre vagyunk hivatalosak. Mindig pénzt viszünk, mert hát ne szépítsük, eszméletlenül sokba kerül ma egy lagzi és a pénz mindig jól jön, főleg ha egyébként már mindene megvan a párnak. Ha nem is azért hívnak, mert "keresni akarnak rajtunk", mi igyekszünk mindig többet adni, mint amennyibe kerülünk a párnak. Ez kb. minimum 12 ezer forint. Ha távoli rokon esküvőjére megyünk, akkor 40 ezret szoktunk vinni. Ha közelebbi barát, akkor 60-80 ezret. Ha legjobb barát, vagy testvér, akkor pedig 100-120 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!