Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek mennyire volt erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire volt erős a menyasszonyi sminketek?

Figyelt kérdés
Én a természetesség és az egyszerűség híve vagyok, kb. úgy szeretnék kinézni, mint a hétköznapokban, csak sminkkel. Erre kisminkeltek úgy, hogy nekem az egyáltalán nem tetszett. Reális elvárás ilyenkor a természetes smink? Szóljak, hogy nem tetszik?

2019. jún. 5. 06:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#20: Nagyon rossz hozzáállás. Egyrészt ha nem csináltatsz próbasminket és próbahajat akkor honnan tudod, hogy az adott dolog valóban jól is áll Neked amit megálmodtál? Másrészt meg attól, hogy a Te pénzedből él még nem szolga (szolga=/=szolgáltató), hogy addig csinálja míg szerinted jó nem lesz, mert neki is időbeosztása van és Te sem fogsz ráérni aznap arra, hogy újracsinálják akár a sminked, akár a hajad.
2019. jún. 5. 23:22
 22/27 A kérdező kommentje:
Akkor most ezen logika alapján, ne kölcsönözz menyasszonyi ruhát, mert ne a Te pénzedből éljenek. Sőt, ne etess vendégeket, hogy ne lakjanak jól a Te pénzeden. Egy esküvő ilyen, sok költség. Nem véletlenül találtak ki ezeket a próba dolgokat. Volt egy elképzelésem, megcsináltuk a fodrásszal, nem tetszett. Ha aznap ez lenne, elsírnám magam. Próbálkozunk mással. :)
2019. jún. 6. 09:15
 23/27 anonim ***** válasza:
25%

De igen az én pénzemből élnek ha kell a pénz hát akkor csinàlja. Mindannyian szolgák vagyunk 😌

Nem fogok adni több ezer ft-t egy próbára aminek semmi értelme nincs . Tudom hogy jól fog állni mert ismerem magam .

2019. jún. 6. 09:46
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
#23: Aztán ha nem tetszik és odaért az aznapi következő menyasszony akkor lehet elkezdeni sivalkodni meg lehúzni az illető értékeléseit mindenhol mert Te buta vagy hozzá, hogy gondolkodj.
2019. jún. 6. 13:01
 25/27 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként annyira tipikus ez a hozzáállás. Legfőképpen azok körében akiknek életük egyetlen eredménye, hogy feleségül veszik Őket, de mivel most az egyszer fizetnek valamiért, mindenkinek le kell térdelnie mert Nekik esküvőjük van. Nekik szoktam azt mondani az árajánlat kiadása utáni első személyes találkozón, hogy nem engem keresnek. Ők meg nem értik. Vicces tud lenni.
2019. jún. 6. 13:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Lehet lehúzni a 13:03 ast de igaza van. Őszintén. Nem az az egy, arrogáns valaki tesz nekünk szívességet azzal, hogy hozzánk jön. Ha ő nem jön akkor van helyette 5 másik aki képes felfogni amit a HOZZÁÉRTŐ ember mond neki. Azok a menyasszonyok szépek és elégedettek szoktak lenni az esküvőjükön. Akik meg nagyképűsködnek, főleg ha mellé még filléreskednek mert, hogy az nem is igazi munka(volt aki ezzel a felkiáltással akart alacsonyabb árat kikövetelni), na azok úgy is néznek ki. Pontozzatot tubicáim.

Kérdező, ha te natúr sminket szeretnél, akkor azt még jó előre jelezd. Mond el, hogy az előzőben mi tetszett, mi nem. Ha az alapozó volt túl nehéz akkor azt, ha a színek túl erősek akkor azt.

Mond el, hogy milyen színekben gondolkodsz. Ha natúr akkor az barack, pezsgő, homok stb. Szólj, hogy matt, vagy inkább egy természetes fényű sminket szeretnél, mert a felhasznált termék is más lesz akkor. Minél több támpontot adsz szóban is annál hamarabb találjátok meg azt a sminket ami pontosan azt adja amit látni szeretnél. Képet is vigyél természetesen, de tudd, hogy azokon is sokkal több munka van mint látszik, ezért fontos hogy meg is beszéljétek a részleteket.

2019. jún. 6. 14:49
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Ne félj ! Okos vagyok !

2019. jún. 6. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!