Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masodik eskuvot ateltek?
Mennyire keszultetek/nem keszultetek, mennyire hatodtatok meg, miben volt mas a masodik?
En ugy erzem az elson megeltem (kivalasztottam es megszerveztem) mindent amit szerettem volna es most olyan tanacstalan vagyok. Nagyon szeretnek a paromhoz tartozni hivatalosan is, de a korites kicsit sem hoz lazba, nem vagyok lelkes sem a ruhat sem a gyurut illetoen, szetguglizom magam de nem talalok jobbat v mast, ezek mar nem szamitanak.Ez normalis erzes? Csak szeretnek hozza tartozni. Nem erdekel h milyen izu lesz a torta vagy milyen szinu az asztaldisz, ezen mar annyit porogtem az elso eskuvo elott.
Raadasul garantaltan vegig fogom sirni a templomi szertartast.
Kettőnk esküvője, ketten döntöttünk mindenről. A férjem is úgy gondolta, hogy szűk családi körben, egyszerű, de elegáns ruhában mondjuk ki az igent, utána egy szolid vacsora, kerti partival.
Nem volt sok vita, ő élvezte, hogy tud érvényesülni.
Mindenki jól érezte magát, csodás emlék, más szerintem nem számít.
Nem is kell akkora hűhó, csak legyen szép meg ne vedd akkor ennyire komolyan a szervezést.
Én is édesanyámnak mondtam esküvő előtt, hogy semmit nem érzek. Semmi izgalmat, olyan kitörő örömöt, hogy amit úgy gondoltam "kellene" érezni a lakodalom gondolatától... Félelmem sem volt alaptalan.
Nekem annyira rossz emlék az esküvőm, hogy nekem jó lenne egy második... A férjemmel újra házasodnék, csak a családja nem kellene feltétlen ott legyen, mert ők rontották el a viselkedésükkel.
Fénykép sincs normális közös a férjemmel, az eső is esett végig... Még ez sem jött össze.
Szóval nem is akarok rá emlékezni arra a napra. A szertartásig igen, addig szép volt, de utána... Sosem fogom elfelejteni nekik, hogy anyósom is annyira foglalkozott velem, hogy egész lagzi alatt ennyit kérdezett: hogy kell kiposztolni a képet a facebookján. Ja rólam egyet sem tett ki. Szerintem ez mindent elmond, hogy hogy állhattak hozzám "életem legszebb napján" meg előtte, de most még rosszabb. Előtte meg tette az agyát a férjem előtt, hogy jaj most már a családhoz tartozol. 6 évig nem, amig a fiával voltam együtt PAPÍR nélkül!
Néha újra csinálnám NÉLKÜLÜK, de ha ott lennének megint, ablakon kidobott pénz meg idő.
#3 csak polgari volt.
#4 en is boldog lennek egy ilyennel, de a paromnak elso es o szeretne mindenkit meghivni aki valamilyen szempontbol fontos neki h jelen legyen, 100fo +ra szamitok (sajat csaladom es par barat szerintem a vendegsereg 1/3a, 1/4e lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!