Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második házasság esetén milyen ruhát vennél fel?
Ha az én második házasságomról lenne szó, nem vennék hófehéret. Nem azért, mert egyesek szerint nem illik, hanem nem szeretnék. (Férjemnek én a második felesége vagyok, nem is volt csak polgárink, de oda hófehéret vettem.) Valószínű valamilyen krém vagy esetleg púderrózsaszín, barackszín árnyalatban gondolkodnék alapból. Férjem nagynénjének voltam a második esküvőjén, ő egy nagyon szép burgundi vörös estélyi ruha jellegű ruhában volt.
Ha nincsenek vendégek, akkor valami szolidabb, rövid ruhát, vagy ha amúgy is szeretek hosszút hordani, akkor egy egyenes vonalú hosszút vennék, mindenképpen valami szolidabbat, de azért nem olyat, amiben "minden nap" flangálnék.
Én 2. alkalomra is simán vennék fehéret, de nem feltétlen vmi ilyen habos-babost, főleg ha az illető picit idősebb már. Egy sima elegáns koktélruha sztem tökéletes erre az alkalomra, vagy akár esküvőiből is egy szolid, kevésbé díszített darab (sima A vonal, mindenféle flitter, gyöngy, csicsa, itt-ott húzás, extra csipke nélkül), akár olyan, ami nem földig, hanem vádliközépig ér.
Pl. egy ilyesmi: [link]
(persze nem feltétlen ilyen kivágással, és lehet rövidebb is az ujja vagy ujjatlan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!