Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Második házasság esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második házasság esetén milyen ruhát vennél fel?

Figyelt kérdés
Nem akarunk semmi extra felhajtást, anyakönyvvezető és tanúk lennének mindössze. Milyen ruha való egy ilyen alkalomra?

2017. szept. 5. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Amilyet akarsz. Anyamnak gyonyoru feher elegans menyasszonyi ruhaja volt. Mas meg megeskuszik egy olcso kiskosztumben. Attol meg ugyanugy szamit mindegyik alairas.
2017. szept. 5. 12:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel semmi gond. Csak azért kérdezem, mert egyrészt már nem huszonévesek vagyunk és a minimalista szertartáshoz nem passzol egy csillogó habos babos hercegnő ruha. Ugyanakkor meg a kosztümtől is ódzkodom. 😀
2017. szept. 5. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha az én második házasságomról lenne szó, nem vennék hófehéret. Nem azért, mert egyesek szerint nem illik, hanem nem szeretnék. (Férjemnek én a második felesége vagyok, nem is volt csak polgárink, de oda hófehéret vettem.) Valószínű valamilyen krém vagy esetleg púderrózsaszín, barackszín árnyalatban gondolkodnék alapból. Férjem nagynénjének voltam a második esküvőjén, ő egy nagyon szép burgundi vörös estélyi ruha jellegű ruhában volt.

Ha nincsenek vendégek, akkor valami szolidabb, rövid ruhát, vagy ha amúgy is szeretek hosszút hordani, akkor egy egyenes vonalú hosszút vennék, mindenképpen valami szolidabbat, de azért nem olyat, amiben "minden nap" flangálnék.

2017. szept. 5. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél egy csinos, elegáns koktél ruhát.
2017. szept. 5. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 2. alkalomra is simán vennék fehéret, de nem feltétlen vmi ilyen habos-babost, főleg ha az illető picit idősebb már. Egy sima elegáns koktélruha sztem tökéletes erre az alkalomra, vagy akár esküvőiből is egy szolid, kevésbé díszített darab (sima A vonal, mindenféle flitter, gyöngy, csicsa, itt-ott húzás, extra csipke nélkül), akár olyan, ami nem földig, hanem vádliközépig ér.

Pl. egy ilyesmi: [link]

(persze nem feltétlen ilyen kivágással, és lehet rövidebb is az ujja vagy ujjatlan)

2017. szept. 6. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
3# vagyok, most nem értem, miért kellett lepontozni, amikor csak azt írtam, hogy ÉN nem vennék fehéret, mert az már megvolt, és ezért ÉN nem azt választanék. Ettől még semmi baj nincs azzal, ha valaki fehéret szeretne. Az előttem linkelt ruha pl. nekem nagyon tetszik, szolid, de elegáns, és akár kiegészítőkkel, akár azok nélkül is kicsit ünnepi.
2017. szept. 6. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szín teljesen mindegy, függetlenül attól első vagy második esküvő e. Elsőre sem vesz mindenki fehéret ma már. (Barátnőm most megy férjhez először szombaton, neki sem lesz fehér). Szerintem valami, koktél ruha félét vegyél fel, egyszerű szabással. Mondjuk egy szebb kosztüm hidd el szép tud lenni, úgy is pár perc lesz az egész.
2017. szept. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!