Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érti azt, hogy már megkérte a kezem?
"Oké, akkor lehet, hogy én nem tudom, pontosan hogy működnek ezek a dolgok, de én azt gondoltam (kis buta), hogy a lánykérés egy kérés, tehát (gyűrűvel) megkéri a kezem, hogy hozzá mennék-e. Nekem ez fontos gesztus lett volna"
Csillagom, nem, nem így működnek a dolgok. Lehet, hogy a hollywoodi filmekben, vagy a tündérmesékben így működik, de hadd áruljak el egy titkot. Nem, ez nincsen kőbe vésve. Nem, ennek nem ez a formája. Ez egy SZOKÁS. És mint olyan, ahány ház, annyiféle. Az sincs kőbe vésve, hogy karácsonykor halászlevet eszünk, hiába ez a módi a magyar háztartások (hasraütök) 90%-ánál.
Neked ez fontos gesztus lett volna? És írd már le, te kis buta (mivel önmagad jellemezted így, remélem nem baj, ha így nevezlek), ezt a kedves párodnak honnan kellett volna kitalálnia? Elmondtad neki a kis száddal? Vagy várod, hogy gondolatolvasson?
A hollywoodi filmekben olyan magától értetődő, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!