Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyáknak senki sem elég jó a gyermekük párjául?
Hát akkor ezek szerint én nagyon szerencsés vagyok.
Anyukám szereti a férjemet,sose mondana ilyenek róla anyósom meg nincs.
Anyukám egyszer azt mondta, ha nem szeretné a választottamat, akkor sem mutatná, mert akkor is tudja hogy nem vagyok kislány, tudok az életemről fontos döntéseket hozni. Csak a férjemet ismeri egyébként. Más pasikat nem mutattam be.
Szereti a férjemet nagyon. Sírt is az esküvőnkön a meghatottságtól, ahogy anyósom is.
Anyu mindig rendes volt a férjemmel. Inkább rám szokott fújni és piszkál, mintha ő lenne a gyereke és nem én. pl vannak elszólásai, hogy nem főzök neki rendes kaját (minden nap meleg, főtt, ehető étel várja itthon)
szóval nem hiszem hogy éhezne a 95 kilójával:) szereti is a főztömet.
apám rendre megkérdezte hogy megvert e már a férjem, és hogy mikor akar már elhagyni....(a férjem nagyon nem kedveli őt, mert sokat bántott engem lelkileg...meg amúgy én sem szívlelem, ugyanezért.) nem tartjuk vele a kapcsolatot régóta. nekem nincs erre szükségem.
Amolyan soha semmi nem elég jó amit csinálok fajta anya az én anyám velem szemben. A férjemért meg odáig van.
Tudni kéne mi a baja anyukádnak a férjeddel. Ha nincsen kézzel fogható indok, hanem csak mert azért is! Akkor nincs értelme erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!