Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg hülyeség 2 videós egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hülyeség 2 videós egy 50 fős esküvőre?

Figyelt kérdés

150ért vállalta egy videós páros készülődéstől hajnali 2ig.

Illetve ugyanígy egy fotós 140ért.

Reális árak ezek?

Hülyeség a lagziba a fotós? Illetve az, hogy 2 videós van?

2019. ápr. 6. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha ez így felmerül, az nyilván azt jelenti hogy soknak tartod, meg kell akkor ezt beszélni a pároddal. Egyszerű alternatíva pl. ismerőst megkérni videózni, nyilván olyan legyen aki megbízható. A fotós meg maradhat, mert mégiscsak a profi képeket nem lehet pótolni - így megvan a kompromisszum. Ha nem kellenek profi képek, akkor azt is kilehet hagyni, ez rajtatok múlik.
2019. ápr. 6. 22:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem nekünk van vele gondunk, hanem több rokon is kiakadt ezen..
2019. ápr. 6. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen árak vannak ez van... Kit érdekel mit gondolnak ha megengedhetitek?
2019. ápr. 6. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Hülyeség persze, maga a lagzi is, csak a pénzt viszi. Lehet egy szűkebb körű összejövetelt is tartani.
2019. ápr. 6. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
48%

Így más, akkor a rokonokkal nem kell foglalkozni. Ha értelmesen tanácsot adnak meglehet fontolni, a kiakadásokon és hisztiken viszont felesleges lovagolni.

Pl. én is amondó vagyok, hogy a lagzi helyett érdemesebb a jövőre fordítani a pénzt, ha belegondoltok 300 ezer forint egy éjszakára csak ez. Abból kijön pl. egy fél konyha. Nyilván úgy csináljátok ahogy szeretnétek, ha van pénz bőven és nem kell ilyeneken gondolkozni, akkor nyugodtan. Úgy csináljátok ahogy nektek tetszik, ti tudjátok milyen helyzetben vagytok.

2019. ápr. 6. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Minek a rokonoknak elmondani, mi mibe került? Ti így akarjátok és megfizetitek az árát.

Egyébként a videós páros valószínűleg párban dolgozik, egyszerűen azért, mert túl fárasztó lenne egynek végigcsinálnia. Tehát nem dupla áron dolgoznak, hisz nyilván egyetlen kamerával lesznek felváltva.

Fotós szerintem fölösleges a lagziba, de ha ti akartok, és nem gond kifizetni, miért ne?

2019. ápr. 6. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Az esküvő rólatok szóljon, ne a rokonokról. Ha nektek belefér, csináljátok.

Ettől függetlenül szerintem is felesleges. A videós páros még okés, feltéve, ha van jó referenciájuk. Mondjuk, ha csak videóznak, még így is soknak tartom.

A fotós önmagában 140-ért vicc.

Voltam én is már esküvőn, ahol hívtak hasonló árú fotóst. Volt olyan, ahol teljesen jó képeket csináltak és azt mondom, hogy tényleg annyi mennyiségű és olyan minőségű tartalom készült (az árban benne volt az utómunka is), hogy megértem az árat. De voltam már olyanban is, ahol igénytelen lett a végeredményt.

2019. ápr. 6. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem reális. De kérj még árajaánlatot másoktól is.
2019. ápr. 6. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A fotóért reális. 110-120 alatt gyakorlatilag csak az amatőrök vannak, egyáltalán nem magas ár
2019. ápr. 7. 00:55
 10/13 Derwer ***** válasza:
100%

Ezek nem magas árak.

A mi fotósunk majd a duplája volt , igaz ő jött egy külön napon, kreatív fotózásra is, ami vagy 2x100kmt is jelentett neki.

Szerintünk a képek sokkal fontosabbak mint a videó, így videos nem is volt.

Mi nem bánjuk se a fotós drágaságát, se a videós nélküliséget. Ugyanakkor barátunknál volt 2 videós, az egyik drónnal. Az azért jó lett, elismerjük.

2019. ápr. 7. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!