Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hosszú fátyolal hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú fátyolal hogyan lehet táncolni vagy fellehet kötni a mennyaszonyi tánc erejéig? Egy 2m-es fátyol .21/L

Figyelt kérdés

2019. márc. 21. 05:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
😂
2019. márc. 21. 08:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagy problémái....Ne vedd le soha.Abban egyél-igyál, fürödjél, dolgozzál, na meg szexeljél.Ennyi ésszel szabadlábon...
2019. márc. 21. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A fatyolnak funkciojat tekintve, a szertartason van szerepe.

Mennyasszonykent.

A szertartas utan mar asszony leszel, akinek nem kell/illik a fatyol.

ha szeretned ettol fuggetlenul, hagyhatod.

de, ha tancolni akarsz benne, ne 2 meterest valassz.

tok egyszeru, nem?

2019. márc. 21. 08:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogod.
2019. márc. 21. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Jaj szegény. Ha fátyollal a fején akar házasodni meg egész nap abban lenni, hadd legyen. Az ő esküvője nem a mienk. Nézd, kérdező, nekem 4 méteres a fátylam, és én is tartani akarom azt a hagyományt, hogy a fátyol nem kerül le a nagy napon. Mivel a tánc 4m-rel nem megoldható, ezért vettem egy hátközépigérő ugyanolyan mintájú fátylat amire majd a nagyot a ceremónia után lecserélem.

23N

2019. márc. 21. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tegnap is kapott elég választ, arról nem tehetünk, hogy nem neki tetszőt. Nem kell akkora fátylat vonszonli, mint ide Kína, osztakkor problem solved...
2019. márc. 21. 13:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Jot rohogtem a kommenteken:D
2019. márc. 23. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Fátyol (ha jól csinálod) egyszer van rajtad egy napon. Ha azt akarod, hagyd magadon, de olyat válassz ami nem fog korlátozni, mert a nap végén már a fejedet is letépnéd a fátyollal együtt.

Az meg egy másik tény, hogy a nagytöbbség mind leveszi a szertartás után.

2019. márc. 24. 14:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen fátylam volt, és a hosszú részét le lehetett csatolni, így maradt egy átlagos, rövid fátyol. Tehát a tetején volt még egy réteg (ez nem volt zavaró nem látszott, csak a szép csipke).
2022. máj. 27. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!