Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú fátyolal hogyan lehet táncolni vagy fellehet kötni a mennyaszonyi tánc erejéig? Egy 2m-es fátyol .21/L
A fatyolnak funkciojat tekintve, a szertartason van szerepe.
Mennyasszonykent.
A szertartas utan mar asszony leszel, akinek nem kell/illik a fatyol.
ha szeretned ettol fuggetlenul, hagyhatod.
de, ha tancolni akarsz benne, ne 2 meterest valassz.
tok egyszeru, nem?
Jaj szegény. Ha fátyollal a fején akar házasodni meg egész nap abban lenni, hadd legyen. Az ő esküvője nem a mienk. Nézd, kérdező, nekem 4 méteres a fátylam, és én is tartani akarom azt a hagyományt, hogy a fátyol nem kerül le a nagy napon. Mivel a tánc 4m-rel nem megoldható, ezért vettem egy hátközépigérő ugyanolyan mintájú fátylat amire majd a nagyot a ceremónia után lecserélem.
23N
Fátyol (ha jól csinálod) egyszer van rajtad egy napon. Ha azt akarod, hagyd magadon, de olyat válassz ami nem fog korlátozni, mert a nap végén már a fejedet is letépnéd a fátyollal együtt.
Az meg egy másik tény, hogy a nagytöbbség mind leveszi a szertartás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!