Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire néz ki furán, ha nekem 2 (húgom és bátyám), páromnak pedig 1 (öccse) tanúm lesz a szertartáson?
Figyelt kérdés
Mármint hogy az én felemen ketten ülnek, paromen pedig 1 ember, mint tanúk.
Nem tudok dönteni kettejük közt. Koszorúslányok nem lesznek, templomi nem lesz, csak polgári. Az sem opció, hogy majd egymásnak leszünk tanúi, hogy mindenki mindenkinek,mindketten házasok már
2019. márc. 13. 20:27
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ezzel még a Híradóba is bekerültök. Amúgy nem, senkit sem fog ez érdekelni.
2/4 anonim válasza:
Csak egy tanú lehet (1 a menyasszonynak és 1 a vőlegénynek). Hogy hányan ülnek ott, az teljesen mindegy. Akár az egész famíliát odaültetheted. Viszont egy valaki lesz hivatalosan a tanú a menyasszony részéről is, akinek az adatait elkérik és aki aláír.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy csak 1-1 tanú lehet mindkettőtök részéről, tökmindegy, hány ember lesz ott a teremben. Szépen is nézett volna ki a szüleim esküvője, anyámnak 2, apámnak 6 testvérével... :-D Szóval szerintem kénytelen leszel dönteni, ki tanúskodjon.
4/4 anonim válasza:
Neked sem lesz két tanúd ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!