Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A polgári szertartáson kb. mennyi időt vesz igénybe az aláírás?
Tegyél az asztalra egy tollat és egy papírt. Lépj el az asztaltól 5 közepes lépést. Indítsd a stoppered és indulj az asztal felé. Ha ott vagy, írd rá a neved. Menj vissza a kiindulási pontra és ismételd meg a leírtakat még 3x, majd állítsd le a stopper.
32/f
Nem. Turbina gépész vagyok :D. Tapasztalatból is az odajárulás ideje + a nevük leírásának ideje + elpályázás ideje *4 fogja kiadni az időt. Ha engem kérdezel, 3 perc-en belül lesz.
32/f
Az érvelésed hibátlan, igazad van. :) Mondjuk az tökéletes lenne, 3 perces a kigondolt szám, 2 percnél éri el a csúcspontját.
Egyébként meg a foglalkozásodból megtippelem, hogy egy városban vagyunk. :D
Attól is függ, hogy milyen messze van az aláírós asztal attól, ahol ülnek. Egyszer voltam polgárin tanú, ott volt vagy 10 lépés is az asztal. Van ahol meg ott van egyből mellettük.
Meg a másik, hogy ez úgy zajlik, hogy az anyakönyvvezető egyesével hívja ki az emberek aláírásra (kb. mint az iskolában a feleléskor...). "Felkérem a menyasszonyt" - föláll, kimegy egyedül, aláír, leül. "Felkérem a vőlegényt..." - ő is feláll, kimegy, aláír... És függ attól, hogy mennyit vár az anyakönyvvezető az egyes aláírásoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!