Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A polgári szertartáson kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A polgári szertartáson kb. mennyi időt vesz igénybe az aláírás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy senki nem ezt figyelte, de úgy megközelítőleg hány perc lehet, amíg mind a négy ember aláír? Az alatta szóló zene miatt érdekel, hogy milyen hosszú számot válasszunk alá. Köszönöm!
2019. febr. 1. 09:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Tegyél az asztalra egy tollat és egy papírt. Lépj el az asztaltól 5 közepes lépést. Indítsd a stoppered és indulj az asztal felé. Ha ott vagy, írd rá a neved. Menj vissza a kiindulási pontra és ismételd meg a leírtakat még 3x, majd állítsd le a stopper.

32/f

2019. febr. 1. 09:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Te tuti informatikus vagy. :D A tapasztalatból írt válaszokat jobban értékelném, de mindenesetre köszönöm a tippet. ;)
2019. febr. 1. 09:23
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Turbina gépész vagyok :D. Tapasztalatból is az odajárulás ideje + a nevük leírásának ideje + elpályázás ideje *4 fogja kiadni az időt. Ha engem kérdezel, 3 perc-en belül lesz.

32/f

2019. febr. 1. 09:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Az érvelésed hibátlan, igazad van. :) Mondjuk az tökéletes lenne, 3 perces a kigondolt szám, 2 percnél éri el a csúcspontját.

Egyébként meg a foglalkozásodból megtippelem, hogy egy városban vagyunk. :D

2019. febr. 1. 09:50
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még annyi sem... Ez egy 1, 1,5 perces folyamat az egész. Senki nem fog ott vacakolni. El nem tudom képzelni, hogy 1 embernek 1 percig tartson odamenni és aláírni, majd a helyére visszaülni. A tanúk meg az első sorban ülnek amúgy is, esetleg a menyasszony és a vőlegény mellett.
2019. febr. 1. 09:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak fent a neten videók esküvőkről, ott percre pontosan kiadja, ha beletekersz.
2019. febr. 1. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen messze van az aláírós asztal attól, ahol ülnek. Egyszer voltam polgárin tanú, ott volt vagy 10 lépés is az asztal. Van ahol meg ott van egyből mellettük.

Meg a másik, hogy ez úgy zajlik, hogy az anyakönyvvezető egyesével hívja ki az emberek aláírásra (kb. mint az iskolában a feleléskor...). "Felkérem a menyasszonyt" - föláll, kimegy egyedül, aláír, leül. "Felkérem a vőlegényt..." - ő is feláll, kimegy, aláír... És függ attól, hogy mennyit vár az anyakönyvvezető az egyes aláírásoknál.

2019. febr. 1. 09:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ügyes tervezéssel és próbával reális elképzelés, hogy olyan 2:30 körül keverjék le?
2019. febr. 1. 10:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Reális, igen, 2-3 perc lehet.
2019. febr. 1. 11:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból aligha tud bárki beszélni, mert nincs olyan, aki az esküvőjén a másodperceket számolja. :)
2019. febr. 1. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!