Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megbánhatom később, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánhatom később, hogy nem a tesóm, hanem a barátnőm lesz az esküvői tanúm?

Figyelt kérdés
Mostanában egyébként sem felhőtlen a kapcsolatunk a barátnőmmel, de már felkértem korábban erre a szerepre. Viszont egyre jobban azt kezdem érezni, hogy rosszul döntöttem, és inkább a tesómat kellett volna választanom.
2019. márc. 12. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most mi döntsünk helyetted? Vagy mi mondjuk meg, hogy meg fogod-e bánni vagy sem? Eleve nem értem, hogy miért nem a testvéredet kérded meg erre a megtisztelő szerepre.

Bár szerintem tanú bárki lehet.

Ez a te döntésed, viseld is érte a következményeket.

2019. márc. 12. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a testvéremet kértem fel, egyrészt mert fontos számomra és szerettem volna ezzel megtisztelni, másrészt mert ez volt a leglogikusabb megoldás.

A testvérem mindig a testvérem marad, persze 100%-ra nem lehet kijelenteni, hogy sose romlik meg a viszony, de akkor is van köztünk egy örök kötelék.

A barátok viszont jönnek-mennek, az egykori "legjobb barátnőim" közül is több van, akivel már nem is nagyon tartom a kapcsolatot... nem is kell ehhez mindig összeveszés, számos egyéb ok miatt kihűlhet egy baráti kapcsolat. És akkor kicsit talán furcsa lesz 30 év múlva visszanézni az esküvői képeket, es látni hogy XY-nak milyen kiemelt szerepe volt, aztán 25 éve nem is beszéltünk...

A másik, hogy nekem nincs egy kifejezett legjobb barátnőm, többen vagyunk hasonlóan jó viszonyban, kellemetlen lett volna egyet kiválasztani közülük.

Ha viszont te már valakinek megígérted előre, az ciki...

Persze amit leírtam, nem feltétlenül igaz minden családban. Unokatesóméknál pl. 13 év korkülönbség van a testvérek között, sose voltak túl szoros viszonyban, ráadásul az idősebbik tesó 19 évesen külföldre költözött (amikor a húga 6 éves volt), azóta is ott él. A húgnak viszont van egy nagyon jó barátnője, születésukkor szomszédok voltak, együtt jártak oviba, suliba, és huszonévesen is töretlen a barátság. Itt a menyasszony a barátnőt kérte fel tanúnak, szerintem ebben az esetben én is így tettem volna, de amúgy a testvér az egy diplomatikusabb választás szerintem.

De igazából te döntöd el, a te esküvőd, és túl nagy jelentősége sincs a dolognak, remélhetőleg nem fog megsértődni ezen senki.

2019. márc. 13. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már most úgy érzed, hogy inkább a tesódat kéne felkérni, akkor tedd meg. Bánni fogod. Ez az érzés egyre erősebb lesz az esküvőig, úgyhogy ma már most kétségeid vannak, akkor lépni kell.

2019. márc. 13. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár nincs tesóm, így ezt a részét nem érzem át.

Viszont több közeli barátom is van és nem tudom, hogy ki lesz a tanúm. Majd aki szívesen elvállalja és ráér. Nekem ez nem egy ilyen létfontosságú kérdés, amit később megbánthatok.

2019. márc. 13. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!