Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a ruhához milyen csokrot, kiegészítőket ajánlotok?
Szóval valami ilyesmi lesz a ruhám
Nem tudom, milyen csokrom legyen, és hogy milyenek legyenek a kiegészítőim? Mindenre nyitott vagyok:D Fátyol, tiara, nyaklánc, stóla, akármi. (csak fülbevaló nem, mert nincs kilyukasztva a fülem:))
Szerintem vmi szép nyaklánc mindenképp kell, mert anélkül "csupasz" lenne a nyakad. Nem kell túl hosszú. Ezüst esetleg kövekkel kombinálva.
Kiegészítőnek lehet még vmi fejdísz, vagy ha szeretnél akkor fátyol. Fejdísz a felsőrész mintázatával összhangban, vagy vmi egyszerű sima, fátyol pedig sima semmi mintával.
Egyébként gratulálok! :)
Én vörös rózsából ajánlanám a csokrot, de beszéld meg a virágossal, biztos ad tippet.
Fülbevaló helyett klipsz, nagyon szépek is vannak, színes helyett fehérben, bizsus plázás ékszer boltban nagyon szépeket szoktam látni:
Tiara, nyaklánc:
Csokor:
Fátyol, nekem ezek tetszenek:
Stólából tudtommal túl nagy választás nincs a ruha anyagával és csipkéivel megegyező stólát szoktak adni, már ha van a ruhához, hidegebb idő esetére kérdezd meg, hogy pelerint tudnak-e adni, valamit egy kicsi bugyrot, táskaszerűséget amibe pl. zsepit tudsz rakni.
off: 22.02-es válaszoló által belinkelt utolsó csokor nagyon gyönyörű!!!!
bocsi, nem tudtam szó nélkül hagyni, csodaszép!
vörös rózsa nekem sem tetszik inkább valami egyszerűbbet pl. halványrózsaszín virágcsokor, vagy csak simán egy szál kála
nyakláncnak pedig valami szép ezüst nyakéket és a fejdísz is lehetne hasonló
Köszönöm szépen!:)
22:02: Köszi a sok képet! A második csokros képből az álló csokor nagyon gyönyörű! Szerintem olyanom lesz:) A kistáskák is nagyon tetszenek.
A klipsz eszembe se jutott. Valami fehér gyöngy legyen? A ruhához is az illik nyakláncban is, nem? Van egy gyönyörű köves nyakláncom, amit a nagymamámtól örököltem (öt átlátszó kő (mint az üveg, bocsi, nem vagyok otthon kövek terén:D) és olyan szépen kitöltené a nyakamat, dekoltázsomat(nem nagyon, csak olyan szépen) Az nem illene hozzá szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!