Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartás előtt honnan tudom mikor mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Csak elmondják? Vagy esetleg itt is van próba?
Bocsi a hülye kérdésért, csak eléggé parás vagyok, még egy pár hónap van az én esküvőmig.
2019. márc. 1. 10:26
1/6 anonim válasza:
Leírtad a lényeget... a te esküvőd. Elmondod a mrs hungarynak, hogy mit hogyan szeretnél, aztán ha gondolod, hogy kell, még átrágjátok magatokat rajta, hogy a napján minden flottul menjen.
32/f
2/6 anonim válasza:
Ezt el szokta mondani az anyakönyvvezető. Ha nem tette/teszi, akkor kérdezz rá nyugodtan.
Eleve van olyan része a szertartásnak ami megbeszélés tárgyát képezi, pl. szülők köszöntése. Az anyakönyvvezető szokott kérdezni pár fontos dolgot az esküvői köszöntőhöz, nehogy melléfogjon a beszéddel.
Bár városon, ahol sorozatban megy az esketés, igencsak sablon szöveget mondanak.
4/6 anonim válasza:
Anyakönyvvezető elmondja előtte, meg közben is. Egyébként nincs benne semmi bonyolult, hogy próbálni kelljen előtte, ne izgulj, elrontani nem lehet!
5/6 anonim válasza:
Nézz meg pár polgári esküvőt a youtubon, csak a tájékozódás kedvéért. Amúgy az anyakönyvvezető elmondja, amikor átbeszélitek a dolgot. És ami fontos, hogy végig mondja is, mi történik, mit kell tennetek:)
6/6 anonim válasza:
Az anyakönyvvezető részletesen elmondja, hogy mi fog történni, hova kell állni, vagy ülni, ki mikor ír alá, stb. A ceremónia alatt is mond mindent: álljanak fel, jöjjön ki aláírni.....Ne félj, szájbarágósan elmondják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!