Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok nekem fehér kálás menyasszonyi csokrot?
Nem linkelem egyesével :) Angolul Calla lily.
www.google.com
basszus ilyen nehéz venni a fáradságot és beírni keresőbe amit akarsz?
Rengeteg van, de nekem itt a főoldalon a legelső tetszik legjobban. Nekem majdnem ilyen lett, de végül egy rózsacsokornál maradtam, amit egy újságban láttam. Ez a kettő volt versenyben.
"A kék az balszerencsét hoz az esküvőn!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:11
Privát e-mail a válasz írójának"
"Igen. többen is mondták nekem is.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:13
"21:11 Ezt már én is hallottam...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:13
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
"bocsi, de a kála szerencsétlenséget hoz a menyasszonyi csokorban......válást jelent
A válasz megírásának időpontja: ma 08:05
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
TE MINDEN KÉRDÉSNÉL EZEN ÉLVEZKEDSZ?? BEÍROD, HOGY A KÉRDÉS TÁRGYA SZERENCSÉTLENSÉGET HOZ, AMI ÚGY HÜLYESÉG AHOGY VAN... NAGY POÉN...GONDOLOM A REGISZTRÁCIÓD TÖRLÉSÉRE HAJTASZ....
Hát pedig az én csokrom fehér kálából lesz. Azért kértem a segítségeteket, mert habár rengeteg kálás csokrot találtam, egyik sem volt az igazi.
És a kála...hát vmi van abban a virágban..azt hiszem olyan titokzatos ez a virág..ezért kell nekem.
Nyugi nekem is a kála és az orchidea (anyukámé is az volt) tetszik a legjobban, nagyon szép virágok, sokkal inkább ez, mint valami elcsépelt vörös rózsa... Egyébként még a frézia (nagyon-nagyon jó illatú) és az ambrosia is nagyon szép kiegészítő virágok.
"Kála: csodálatos szépség. Amellett, hogy az egyik legkedveltebb esküvői virág, a hatodik házassági évforduló virágának is tartják. "Alapértelmezett" árnyalata Magyarországon a fehér, de importból számos más színben is kapható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!