Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tehetősebb menyasszonyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetősebb menyasszonyok, vőlegények! Mi a jobb ajándék? Egy hétvége vmilyen kastélyban, vmilyen spa szolgáltatás pároknak, egy 30 perces sétarepülés, a gépen pezsgőzéssel, esetleg egy meghívás egy exkluzív éterembe 2 fő részére?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk sajnos eleresztve anyagilag. Meghívott egy gyerekkori barátom a lagzijára. Nagyon tehetősek, nagy dínom-dánom lesz. Nem utasítottam vissza a meghívást, mert ő is ott volt az enyémen, fontosnak éreztem, hogy ott legyen. Ő is kihangsúlyozta, hogy tisztában van az anyagi állapotommal, de szeretne ott látni engem is. Pénzt nem adhatok Neki, mert amennyit tudnék (30.000 forint), az aprópénz a számára, amit megjelöltek a meghívón az több százezres ajándékok. A fentiek közül valamelyiket ajándékutalvány formájában adnám oda, csak melyiket?
2010. júl. 1. 14:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Van bőr a képén ennek a "barátodnak", az biztos.... Azért bunkó dolog azt mondani, hogy egy 30 rugós ajándék neki aprópénz! Bakker, örüljön annak, hogy kap v.mit! Amúgy a Swarowski jó ötlet; elegáns is és hosszúéletű is.

Amúgy ha választani kell, akkor a sétarepülés - de pia nélkül. Már párszáz méteres magasságban is beüthet az alkohol hatása, és földet érve sokkal jobban fog fájni a feje, mintha a földön itta volna meg a pezsgőt.

2010. júl. 5. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, nem akarlak megbántani, nekem sem túl rózsás mostanában az anyagi helyzetem, munkanélküli vagyok, de szerintem ne menj el, biztos ki tudsz találni valami jó kifogást. Puccos lagziban csak az érzi jól magát, aki el van eresztve anyagilag - aki nem, az úgyis lenézett szegény rokonnak fogja érezni magát. Az már eleve pofátlanság, hogy több százezres ajándékokat kérnek az ajándéklistán, én akkor se vennék ilyet senkinek, ha k. sok pénzem lenne, akkor már inkább odaadnám szegény gyerekeknek vagy egy barátom ételosztást szervező alapítványának vagy mittudomén. Egy tehetős párnak egyik felsorolt ajándék sem lesz jó, mert mellényzsebből bármikor kifizetik akármelyiket. Nehogy már te éhezzél, nélkülözzél azért, hogy ő elmehessen sétarepülni vagy vacsorázni, amit amúgy is bármikor röhögve megtehetne. Én ezért (sem) fogok senkit meghívni az esküvőmre, kivéve a két tanút meg a vőlegényt :), mert nem bírom az ilyen elvárásokat, hogy viszonozni kell ezt meg azt, amit nem is én kértem. Azaz ha egy gazdag ember ad nekem egy drága ajándékot, ne várja el, hogy viszonozzam, mert nekem ugyanaz az összeg kb. 200-szor nagyobb áldozatot jelent, ezért az áldozatvállalás nem arányos. Én senki miatt nem fogok nélkülözni vagy számlákat, hiteltörlesztőt nem befizetni. A puccos emberek így is úgy is le fognak sajnálni, a 30 ezernek meg gondolom van jobb helye is. Küldj nekik egy gratuláló képeslapot, aztán jól van, le van tudva, én is ezt csináltam az újgazdag unokabátyám esküvőjén, nem sértődött meg a végén (a kis, családias, szerény, hangulatos esküvőket amúgy nagyon bírom - de a rongyrázás meg a kihaénnemkedést brrr...). 30 ezerből inkább menj el pároddal kajálni valami jó helyre vagy pár napra kikapcsolódni valahova.
2010. júl. 6. 08:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők annyira el vannak eresztve anyagilag, akkor egy vacsora egy exkluzív étteremben nem fogja őket annyira megmozgatni. Neked nagy érvágás, ők meg lehet, hogy elég gyakran vacsiznak ilyen étteremben amúgy is. Kvázi hétköznapi történet a számukra. Ha pedig annyira de annyira exkluzív, akkor viszont az túl drága, nem érdemes ennyit áldoznod szerintem rá. Ha a sétarepülés kicsit olcsóbb, akkor inkább azt válaszd. Jobb lenne valami olyan ötlet, ami tényleg eredeti, meglepő, jópofa, és lehetőleg nem is kerül olyan szörnyen sokba. Vagy ezeket a választási lehetőségeket ők adták meg??

Egyébként ha tényleg annyira de annyira televannak, akkor megteszi egy dísztárgy is, abban az értékben amit szánsz. Rézkarc, vagy valamilyen grafika, ami egy férfit és egy nőt ábrázol, vagy egy akvarell festmény, nézz körül néhány galériában szerintem. Ennek mindig örülnek, én legalábbis nagyon örülnék neki, ha szép, valami közepesen befutott magyar művész alkotása, hogy ne legyen annyira horror drága, kiteszik a falra, akárhová költöznek mindig magukkal viszik és 70 évesen is tudni fogják, hogy az esküvőjükre kapták.

2010. júl. 6. 10:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem bántam meg, hogy ott volt az esküvőmön, sőt sokat jelentett a számomra.

Nem Ő mondta, hogy az aprópénz, csak én vagyok ezzel tisztában. Kihangsúlyozta, hogy tudja milyen anyagi helyzetben vagyunk, és neki nem az ajándék számít, ebből ne csináljunk gondot.

Kedves utolsó válaszoló! Tudnál valami konkrétabbat írni, hol lehet ilyen képet kapni?

2010. júl. 6. 13:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nézd meg ezeket. Ha az ember ír nekik e-mailt akkor is nagyon hamar válaszolnak, vagy telefonon is meg tudod kérdezni, hogy ennyi és ennyi értékben lenne-e olyan alkotás, amit ajánlanának, nászajándékba, stb.

[link]

[link]

Nem árt valami hozzáillően szép keretbe is beletenni amit választotok, az is még kb 5-10 ezer Ft.... Ha egy nagyobb méretű faximile (másolat) grafikát választasz pl. Gross Arnoldtól, az kb 20 ezer + a keretezés, akkor kb. ott vagy amennyit szántál rá.

Sok sikert! :)

2010. júl. 6. 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy értem bele tetetni, tehát elvinni keretezőhöz, és rendesen megcsináltatni, hogy szép legyen. NE az Ikeában vegyetek keretet! ;)
2010. júl. 6. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, a galériában érdemes kérni valami prospektust vagy valamit az adott művészről ha van, és azt is az ajándék mellé tenni, mert akkor egyből ott az infó, hogy "ahhha", szóval nem akármi, XY készítette. Ha tetszik nekik, még a végén rákattannak aztán elkezdik gyűjteni a munkáját. :)
2010. júl. 6. 18:10
 18/19 anonim válasza:
0%

Szia!

Sztem legyél ünneprontók ünnepe :)

kezdj el pénzes nótákat énekelni...

nevetgélni a templomban...

bérelj trabantot xD!

2011. jún. 20. 17:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen a sétarepülésnek örülnék a legjobban. :)
2013. jan. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!