Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetősebb menyasszonyok, vőlegények! Mi a jobb ajándék? Egy hétvége vmilyen kastélyban, vmilyen spa szolgáltatás pároknak, egy 30 perces sétarepülés, a gépen pezsgőzéssel, esetleg egy meghívás egy exkluzív éterembe 2 fő részére?
Van bőr a képén ennek a "barátodnak", az biztos.... Azért bunkó dolog azt mondani, hogy egy 30 rugós ajándék neki aprópénz! Bakker, örüljön annak, hogy kap v.mit! Amúgy a Swarowski jó ötlet; elegáns is és hosszúéletű is.
Amúgy ha választani kell, akkor a sétarepülés - de pia nélkül. Már párszáz méteres magasságban is beüthet az alkohol hatása, és földet érve sokkal jobban fog fájni a feje, mintha a földön itta volna meg a pezsgőt.
Ha ők annyira el vannak eresztve anyagilag, akkor egy vacsora egy exkluzív étteremben nem fogja őket annyira megmozgatni. Neked nagy érvágás, ők meg lehet, hogy elég gyakran vacsiznak ilyen étteremben amúgy is. Kvázi hétköznapi történet a számukra. Ha pedig annyira de annyira exkluzív, akkor viszont az túl drága, nem érdemes ennyit áldoznod szerintem rá. Ha a sétarepülés kicsit olcsóbb, akkor inkább azt válaszd. Jobb lenne valami olyan ötlet, ami tényleg eredeti, meglepő, jópofa, és lehetőleg nem is kerül olyan szörnyen sokba. Vagy ezeket a választási lehetőségeket ők adták meg??
Egyébként ha tényleg annyira de annyira televannak, akkor megteszi egy dísztárgy is, abban az értékben amit szánsz. Rézkarc, vagy valamilyen grafika, ami egy férfit és egy nőt ábrázol, vagy egy akvarell festmény, nézz körül néhány galériában szerintem. Ennek mindig örülnek, én legalábbis nagyon örülnék neki, ha szép, valami közepesen befutott magyar művész alkotása, hogy ne legyen annyira horror drága, kiteszik a falra, akárhová költöznek mindig magukkal viszik és 70 évesen is tudni fogják, hogy az esküvőjükre kapták.
Köszönöm a válaszokat. Nem bántam meg, hogy ott volt az esküvőmön, sőt sokat jelentett a számomra.
Nem Ő mondta, hogy az aprópénz, csak én vagyok ezzel tisztában. Kihangsúlyozta, hogy tudja milyen anyagi helyzetben vagyunk, és neki nem az ajándék számít, ebből ne csináljunk gondot.
Kedves utolsó válaszoló! Tudnál valami konkrétabbat írni, hol lehet ilyen képet kapni?
Előző vagyok, nézd meg ezeket. Ha az ember ír nekik e-mailt akkor is nagyon hamar válaszolnak, vagy telefonon is meg tudod kérdezni, hogy ennyi és ennyi értékben lenne-e olyan alkotás, amit ajánlanának, nászajándékba, stb.
Nem árt valami hozzáillően szép keretbe is beletenni amit választotok, az is még kb 5-10 ezer Ft.... Ha egy nagyobb méretű faximile (másolat) grafikát választasz pl. Gross Arnoldtól, az kb 20 ezer + a keretezés, akkor kb. ott vagy amennyit szántál rá.
Sok sikert! :)
Szia!
Sztem legyél ünneprontók ünnepe :)
kezdj el pénzes nótákat énekelni...
nevetgélni a templomban...
bérelj trabantot xD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!