Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20fős lagzi mennyiből jönne ki?
Mit jelent nektek, hogy "mindennel együtt"?
Étteremben lennétek, vagy valahol, saját kajával?
Egyáltalán: lenne "rendes" kaja, vagy csak hidegtál, harapnivalók?
Alkohol lenne vagy sem?
Az ország melyik részén tervezitek megrendezni?
Stb stb. Kevés az infó kicsit.
Étteremben lennénk lenne sok fele etel hidegtal sutemenyek 5 6 torta
Persze italok is stb tehat ugy minden
Gyuru,ruha stb
Kis lagzit akarunk ami nagyon szép tehat gyonyoru dekoracio zenesz szep nagy tortak stb
Az etterem mar kulonveve van tehat annak tudjuk az árát es azt nem is szaoltam bele ebbe a 800ba
A környékbeli éttermi árakat ti ismeritek.
Ha nem valami kirívóan drága helyre mentek, szerintem kijön az említett összegből.
Amúgy 20 vendégnek 5-6 torta nem túlzás kissé? :D
Talán kilehet hozni, ha úgy választotok szolgáltatást. Viszont arra készülj, hogy az élőzene és egy jó fotós sem olcsó!
5-6 torta meg minek? :D Pláne 20 főre? Én több száz személyesen is egy nagy menyasszonyi tortát láttam.
Szia!
Szűkösen, talán igen. Az a baj, hogy a menyasszonyi ruha, öltöny, fotós, videós, zenekar/DJ akkor is ugyanannyiba kerül, ha 20 vendég van, és akkor is, ha 70. Egy főre kb. 15.000 Ft-ot kell számolni kaja+italfogyasztásra. Egy jobb menya ruha bérleti díja 200.000 Ft körül van, egy öltöny kb. 100.000. Fotós 150.000 Ft, videós is kb. ennyi. zenekar vagy DJ 150.000 Ft......plusz virág, dekoráció, smink, fodrász, körmös, cipők......Szerintem ki lehet hozni, csak akkor valamit be kell áldozni (pl. olcsóbb menya ruha, nincs videós, valamelyik ismerős laptopról nyomja a zenéket....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!