Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonytánc utáni kivonulás?
Az a problémám (legyen ez a legnagyobb gondom az elkövetkezendő házas éveimben🤷🏻♀️😂), hogy míg párom egy átlagos vékonyabb férfi, én picit ducibb vagyok (az a nagyon jó húsban lévő, nem full kövér).
Menyasszonytánc után, mikor az utolsó rokon is megtáncoltatott hogy vonuljunk ki?
Arra a pénzzel való kivonulásra gondolok, mikor a vőlegény ölbekapja a menyasszonyt, és a pénzes bödönnel/kosárral az ölében kiszalad.
Ez nálunk hogy legyen?
Utoljára Vőlegényem táncol velem, és egyszerűen megfogjuk a bödönt és kézen fogva kisétálunk?
Nem akarom hogy gerincsérvet kapjon 😂, de azt se, hogy hülyén nézzen ki a dolog.
Segítsetek! Hatalmas gondok bizony ezek 🤷🏻♀️🙄
Kéz a kézben, mindenki a saját lábán.
Problem solved.
Ha talicskaban tolna, az poénos lenne, de csak ha te is oké vagy vele.
Én valószínűleg a kézen fogva együtt szaladast választanám, bár a talicskat se zarnam ki. Én se vagyok Barbie baba egyébként.
Sok boldogságot és hasonlóan komoly problémát kívánok :)
Kézen fogva, játékosan kiszaladtok:) Hidd el, ez a legjobb megoldás.
Évfolyamtársnőm is kicsit "husibb" az átlagnál, és vékony srác vette feleségül. Őt felkapta a férj, és zakóztak egyet az étteremből kiszaladva, még a teraszon. Hála az égieknek, nem lett nagyobb baj (a végén röhögésbe torkollt a dolog).
(Viszont emlékszem, igaz, évtizedekkel ezelőtt, már két esetben is lett ebből tragédia, ahol vagy elestek, vagy "csak" leejtette a menyasszonyt, és a nő meg is halt fejsérülésben).
Szóval kézen fogva kiszaladtok (nem kell mindenben a hülye hagyományokat követni, főleg, ha kockázatos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!