Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kit hívjak meg az esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hívjak meg az esküvőre?

Figyelt kérdés
Szüleim elvaltak. Édesapám megcsalta Édesanyámat. Édesanyám eljonne az esküvőre ha Edesapamat mrghivnam, de félek, Edesapamat ismerve, nem tudná visszafogni a szúrkálódásait, mert nem tudja elviseli, hogy Édesanyám meg csak szóba se állna vele. De ha nem hívom meg Edesapamat, megbantanam vele. Mégis mit tegyek? Szinte garantált a feszültség és a rossz hangulat...
2019. jan. 18. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Illő lenne félretenni a gondjaikat a te nagy napodon, de mégsem sikerül akkor az édesanyádat.
2019. jan. 18. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban tisztázod Édesapáddal, hogy lesz szíves visszafogni magát és értelmesen viselkedni miattad.

Másodsorban tartanék egy kis összejövetelt, ahol ha tid viselkedni, jöhet az esküvőre, ha nem, akkor szépen közlöd vele, hogy attól a pillanattól fogva nincs meghívva.

2019. jan. 18. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondtam anyukádat, mert ő nem tett tönkre egy házasságot. Apukád meg igen és az nem a jó példa az esküvőn. Mit fog mondani az esküvődön? Gratulálok majd megcsalod te is a feleséged?
2019. jan. 18. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleidnek illene felnőtt emberek módjára viselkedni pár órára.

Mondd meg apádnak, hogy csak abban az esetben hívod meg, ha nem lesz olyan prosztó paraszt, hogy a viselkedésével tönkre vágja az esküvőd.

2019. jan. 18. 01:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem szép a meg csalás, de 2 ember kellett ahhoz, hogy a házasságuk idáig jusson. Persze nem mentesíti ez a tettei alól, de tudom, hogy mindketten sokat hibáztak.

Tegyük fel, a szertartásra elhivom, de az utána lévő lagzin nagyon feszült lenne a hangulat miatta. Nem csak anyu miatt, az egész család nem kíváncsi rá.

Ezr mégis hogyan közölje vele?

2019. jan. 18. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj apu, az esküvőm miatt szeretnék veled beszélni. Mindketten tudjuk,hogy milyen a viszony anyámmal meg a rokonsággal. Nem szeretnélek kizárni minden áron az esküvőmről és szeretném ha ott lennél, de nem szeretnék még emiatt is egész nap idegeskedni, mikor lesz veszekedés, balhé.

Ismerve a helyzetet arra gondoltam, hogy az esküvőn szeretném ha ott lennél ( és kérlek fogd te is vissza magad anyámék körében a tisztelem jeléül!), a lagzin pedig nem kell ott feszengened a családi hangulat miatt nem érezné egyikőnk sem jól magát.. Mit gondolsz erről?

2019. jan. 18. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
engem és a páromat ne, mert távoltartási végzésünk van ellened. Tudom hogy te vagy az Ákos!
2019. jan. 18. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
anyukádat hívd meg az esküvőre meg az apukádat is hadd beszélgessenek egy kicsit.
2019. jan. 19. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!