Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőnket a szülők szeretnék fizetni, de apósomék mindenbe beleszólnak. Mit tegyünk? Ki tudjuk fizetni csak abból harag lesz.
Párom családja nagy, 120 fős vendégsereg lesz meghivva nálunk szűkebb csak 65 fő plusz a vőfély zenekar fotós. Apósék ragaszkodnak ahhoz hogy ők fizessék az ő részüket az én szüleim is fizetik a mi részünket. Viszont az én oldalamon nincs beleszólás rám bízták a dolgokat. Após anyós viszont mindenbe beleszól.
Vendégek kik legyenek meghivva dekoráció zenekar helyszín meghivó stb.
Pl. Hogy legyen az ültetés, milyen név szerepeljen a meghivón milyen ízű legyen a torta, süti.. Plusz hogy hangsúlyozzuk ki hogy ezt ők adták nekünk.
Több éve dolgozunk van pénzünk ki tudjuk fizetni. Párommal arra jutottunk hogy ez lenne a legjobb megoldás. Viszont így az ő szülei megharagudnak mert így akkor nem tudnak beleszólni.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogyan lehet ez békességben megoldani úgy hogy azért a MI napunk maradjon?
28 N
Na én a kövi ötlettel állnék elő :)
mi fizetnénk teljesen az esküvőnket és a mi esküvőnk lenne minden úgy ahogy mi szeretnénk, utálom ha beleszólnak az én napomba, nem még hogy a legszebb napomba.
És rendeztetnék nekik is egy esküvőt ahol ők házasodnának megint össze. ott megmondhatják mit akarnak és kész.
Nekünk is fizetni akarták. Mondtuk, kösz nem. 120főset akartak, meg vidéki lagzi stb, lett belőle 9 fő és kész.
Felfogták, odaadták nászajándékba a pénzt és kész.
Leültetitek őket és megmondjátok, hogy választhatnak:
1. Adnak pénzt és elfogadják, hogy SEMMI beleszólásuk nincs abba, hogy mi és hogyan történik.
2. Nem adnak pénzt és elfogadják, hogy SEMMI beleszólásuk nincs abba, hogy mi és hogyan történik.
Ha egyik se tetszik és kötik az ebet a karóhoz, akkor megmondjátok, hogy esküvő lefújva, két tanús szertartás lesz valamikor.
Minden más esetben szívni fogtok nem csak az esküvőn, hanem utána mindig. Az ilyen emberek mindent kontrollálni akarnak majd, nem csak az esküvőt. A helyetekben nagyon átgondolnám a dolgokat, mert most még meg tudjátok húzni a határokat, később nem.
Jesszus...
Anyuci,apuci akarja kisérgetni a völegényedet meghivo atadaskor is?
Nem irigyellek,ha most!!!
hangsulyozom most!!! nem àlltok a talpatokra es hatarozottan nem mondjatok el nekik a szabàlyokat nem josolok söt jövöt a hazassagotoknak.
A tipikus beleszolos anyos apost fogtad ki.
Mindenbe belefognak szolni...
Meg az is lehet ferjed helyett az anyos fogja a kezed a szülöszoban.🥴
Beszelj a ferjeddel mert hidd el sok veszekedes lesz miattuk köztetek.
Most kell megmutatnotok nekik h felnött emberek vagytok.
Köszönitek szepen te tudtok ti is döntest hozni.
Velemenyt meghallgattok de ti majd eldöntitek nektek mi a jo
Nem irigyellek...
Ilyen mindenbe belepofazos anyos aposhoz sok kitartast kivanok.
Most meg oke de ha jön a gyerek?
Bele sem merek gondolni akkor mi lesz...
Anyosom is ilyen volt
Esküvökor rendeztem meg öket masfel eve
ne aggodj azota nem gyereknek neznek...
Ö azert akart ezt meg azt meghivni,meg ez kell meg az kell
mert rohadtul szeret felvagni!
Bekepzelt nagykepü nö,aki azt hiszi körülötte forog a vilag.
Aztan megszivta
50 fös kis falusi lakodalmunk volt...olyan hagyomanyos
nem tetszett neki semmi
sem a videos sem a fotos sem a sütemeny
se a kaja...
Mi is mondtuk nem kerünk segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!