Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a reális összeg? Esküvő
13:24
Egy dolog, hogy mennyit tervezünk, de megint más dolog, hogy Ez az összeg simán összejön. Tehetős és nagy családból származunk mindketten és az ember azért többnyire ezt előre látja. Egy szóval sem mondtam olyat, hogy mi is megmondjuk. Csak tervezünk, mert láttuk, hogy a másik esküvőn mennyi volt. Ez olyan bűn? Senkinek sem mondtuk, hogy te meg te csak pénzt hozz....
én szerintem a legtöbben pénzt adnak, mert félnek az ajándékoktól, hogy nem tetszik a párnak, vagy több van belőlük vagy stb ...
és a ruhás dolog, tényleg olyan h általába nem a menyasszonyék fizetik, ők csak leszervezik max a ruhásnál h mikorra kell menni a koszorúslányoknak, onnantól válasszanak ők.
Mindenki adjon saját belátása szerint annyi pénzt, amennyit jónak lát, mi jól állunk anyagilag, csak jelenleg nem, mivel a víz totál elvitte a házunk, és minden fillérre most szükségünk van, mert a biztosítónk még mindig nem fizetett, és saját költségből újítunk jeleneleg, bár eza téma most nem idetartozik.
Látom reális a 60 ezer, akk marad ennyi, és a hasznos válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!