Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a reális összeg? Esküvő
30 ezret csak a kajára illik adni, abban még nincs benne az ajándék. Azért a ballagási és az esküvői kaja nincs egy szinten.
Azt addig értem, hogy sokallod a 60 ezret, de bezzeg az ingyen koszorúslányruha az jól esne... Tudod egyáltalán, mennyibe kerülne?
utolsónak: AKKOR NEM SOKALTAM VOLNA A 60 EZRET HA MEGKÉRNEK.
de nem erről volt szó, hanem h mennyit illik adni.
"tudatja a népekkel az illető, hogy neki ajándék helyett lóvét vigyenek, akkor ketten egy tízest adunk
mi is 4-5milla körül tervezzük a bevételt"
Kicsit ellentmondásos dolgot írtál! Nem az a baj, ha valaki elmondja, hogy inkább pénzt vár ajándék helyett, amíg tiszteletben tartja az ajándékozok anyagi helyzetét.
Nem igaz, hogy unokatestvéreket "illik" megkérni kosz.lánynak meg fizetni a ruháját. (Kérdező, bőven kevés lenne a 60 ezer, ha fizetnék a ruhádat...)
Nekem se volt kosz. lányom, pont azért, mert mindenkiét nem tudtuk volna fizetni, megsérteni meg nem akartunk senkit, hogy pont őt nem kérjük. Szerintem mindenki hadd döntse el, kit akar kosz.lánynak, kit nem, mégiscsak az esküvő róluk szól, nem az unokatesókról...
Egyáltalán akar-e koszorúslányt. - Ez legyen mindenkinek a saját döntése.
Próbáld a csokrot elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!