Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő - A vőlegény öltönyét kinek szokás megvenni?
Figyelt kérdés
Szokás szerint a keresztszülő (de ez felejtős) véleményem szerint ha saját maga veszi meg az gáz. ( nem? ) akkor szülők v leendő anyósék? Kinél h volt?2018. okt. 24. 14:59
1/10 anonim válasza:
Ha a keresztszülő halott akkor a harmadunokatestvér a következő, ha az se akkor egyik nagynénédnek a gimnáziumi osztálytársa ha járt gimnáziumba, ha nem, csak szakközépben akkor ő se jó, akkor providentet vegyen fel az anyukád, mert akkor azt úgy gyakorlatba a bank veszi és úgy nem annyira gáz, bár ha van szombatista a családban az meg fog köpködni érte.
3/10 A kérdező kommentje:
Fhu de viccesek vagytok. Remélem lesz normálisan válaszoló.
2018. okt. 24. 16:29
4/10 A kérdező kommentje:
Normális *
2018. okt. 24. 16:30
5/10 anonim válasza:
Miért a keresztszülő venné meg? Ahol tartják a hagyományokat, ott a keresztszülő a násznagy vagy tanú, neki ebben a minőségében már illik jó mélyen a zsebébe nyúlni. Vagy megveszi a vőlegény saját maga vagy a szülei. Az életben nem hallottam még ezt a kérdést így felvetődni, pedig nem vagyok tini.
6/10 anonim válasza:
Saját magának kell megvenni. Miért lenne gáz? Nagyon sok esküvőn vettem részt életemben, de soha nem hallottam, hogy valaki más vette meg a vőlegény vagy a menyasszony ruháját.
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg az a legtermészetesebb, ha valaki saját magának veszi meg. Miért lenne gáz?
Ha a szülők tudnak és akarnak beszállni anyagilag az esküvő költségeibe, akkor az jó. De sok pár mindent saját maguk fizet.
8/10 anonim válasza:
Nálunk a férjem magának vette meg, én segítettem neki kiválasztani. Nem kell ezt túlbonyolítani.
9/10 A kérdező kommentje:
Na vannak itt normális válaszoló írok is megy akik normális emberek. Köszönöm szépen nektek. Sziasztok
2018. okt. 24. 20:44
10/10 anonim válasza:
Én olyan hagyományt hallottam vidéken (bár nem tudom, ez mennyire az), hogy a leendő anyós-após, azaz a lány szülei veszik meg. Ezt a keresztszülős verziót még nem hallottam.
Amúgy ettől függetlenül szerintem manapság szinte mindenhol magának veszi a férfi (miért lenne gáz?), a szülők max kollektíve támogatják x összeggel az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!