Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki ismer olyan hölgyet, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ismer olyan hölgyet, aki másodszor is ugyanolyan vezetéknevű úrhoz ment feleségül?

Figyelt kérdés
Persze egy másikhoz...:)
2010. jún. 24. 00:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem, de vicces lehet :D

Mondjuk én egy-egy rosszabb emlék után még ugyanolyan keresztnevű illetővel sem szívesen lennék együtt :D

2010. jún. 24. 00:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A húgom! Először hozzáment Nagy Bélához, majd elváltak. Másodszor hozzáment egy másik Nagy Bélához. (Megjegyzem a második Béla sokkal rendesebb ember, mint amilyen az első volt...)
2010. jún. 24. 00:43
 3/19 A kérdező kommentje:
És hogy élte mg?No és a család?Te pld mit gondoltál,amikor bemutatta a 2. Nagy Bélát?
2010. jún. 24. 00:46
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Én ismerek. Az egyik barátnőm anyukája. :D Az első férje Horváth Xy volt, a második férje pedig Horváth Yx. Nekem valahogy teljesen természetes, így szoktam meg mióta ismerem a barátnőm, 7 éves korom óta kb. :D

Sőt. A dédimamám leánykori neve Németh Sarolta volt, a férjét pedig Németh Lászlónak hívták. Érdekes, nem? :D

2010. jún. 24. 00:59
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Persze, nem csak úgy ért a 2. Nagy Béla, mint derült égből a villámcsapás. Mikor a válás után kb 3/4 évvel megismerkedtek, akkor tudtam meg, hogy az új partnert pontosan úgy hívják, mint az elsőt. Minden csoda 3 napig tart, így mikor összeházasodtak (+ fél év) már nem is volt olyan érdekes a dolog. Persze a dolog pikantériája attól még megmaradt...
2010. jún. 24. 01:12
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Picit mas jellegu sztori, de szerintem vicces: David Hasselhoff volt felesege masodik ferjnek egy Michael Knight nevu ferfit valasztott. Szerintem eleg erdekes. Mintha a karakterevel akarta volna potolni...
2010. jún. 24. 03:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ismerek ilyet (legalábbis most nem jut eszembe), de az utcánkban volt olyan, hogy volt egy fiú testvérpár Molnár vezetéknévvel, és volt egy ikerlány pár szintén Molnár vezetéknévvel. És ők szépen összeházasodtak. :D Mindkét Molnár fiú elvette a Molnár lányokat. Azért ez se semmi. :D
2010. jún. 24. 09:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismerek. Tóth János, aztán másik Tóh János. Ritka névnél nyilván nagyon kicsi az esélye, de az ilyen Tóth, Nagy, Kiss, Kovács...stb., + gyakori keresztnév, gyakrabban előfordulhat. Olyat is ismerek, akinek a lánykori vezetékneve volt ugyanaz, mint a férje vezetékneve, szintén gyakoribb név.
2010. jún. 24. 11:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az egyik tanárházaspár:

Nagy Gáborné Nagy Gabriella, a tanárnő első férje Kiss Gábor volt :-D

2010. jún. 24. 11:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Én konkrétan ilyet nem ismerek, de az ükanyámnak Bíró volt a vezetékneve szintúgy mint a férjének az ükapámnak Bíró ...né Bíró ..., és az egyik ismerősöm járt egy ugyanolyan vezeték nevű sráccal, nem írom le, mert közel sem olyan gyakori név, mint pl. Kovács, Nagy stb.... :)
2010. jún. 24. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!