Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés? Tudnátok segíteni?
Szerintetek melyik jobb?
Kovács-Simon Anett , vagy Kovácsné Simon Anett
Kovácsné Simon Anett, Simon Anett vagy Kovács Anett.
A kötőjeles csak akkor, ha a férjed is felveszi, felemáson hülyén néz ki, mintha félig lennétek házasok. És előre a Simon, mert torlódik és mert keresztnév is... (Csaba vezetéknevűt ismertem, aki úgy vette fel, hogy Csaba-Szabó Nóra, hogy ne mutatkozzon be egy nő Szabó Csabaként.)
Egyik sem: sem a kötőjeles, ami a né új változata, sem a régi né.
Ha váltani akarsz, akkor Kovács Anett. Nem kell a nevedben jobban házasnak tűnni, mint a férjednek.
A második tetszik, Kovácsné Simon Anett.
Én így szeretném felvenni, így fog jól hangozni a nevem. (Ami szintén Anett. :D )
Az esetek 99%-ban nekem nem tetszik a kötőjeles. Ez is idetartozik.
Kimondva olyan, hogy Kovács Simon Anett. Ebből a Kovács Simon egy létező férfinév is lehetne. Arról nem is beszélve, hogy a a cs és a s nagyon egybefolyik és nehéz kimondani.
A 2.-ra szavazok, ha ez a két választás van.
1.
Bar attol függ mennyire akarsz fiatalosabb nevet
Nekem a nè valtozat tul regies
Bar az is igaz kezd visszajönni a né-s valtozat
En kötöjelesen vettem fel
a né nem tetszik nekem,olyan tul asszonyosan hangzik
kötöjellel a nevem olyan mas,fiatalosabb
es kicsit függetlenebb
Mivel a csaladi nevemet megakartam tartani
(1 hugom van-senki sem viszi tovabb a csalad nevet,szerettem volna ha en legalabb viselem😀 es szüleim is örültek neki)
ezert en is e 2 valtozat közül döndöttem
A né vàltozat nem tetszik
A kötöjeles nagyon.Meg van a csalad nevem,kicsit modernebb
es a ferjem nevét is tartalmazza
A gyerekek a ferjem nevet kapjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!