Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek az esküvőket? A lagzit? A mulatóst, meg hogy "eladó a menyasszony"?
Igen, bár egy esküvőn voltam még csak, és nem is sikerült a legjobban.
Kicsi voltam, feldöntöttem egy padot, mert egy részeg alak táncolni akart velem, én meg nem akartam.
Illetve a menyasszony családja ellopta a kaját, a szomszédoknak sem maradt szinte kóstoló.
De ez volt az egyetlen, így nem tudom, máshol milyen bakik vannak. Mulatósabb volt.
Mi inkább elegánsabb, visszafogottabb esküvőn gondolkodunk, esetleg hercegnősön.
Mások esküvőjével semmi bajom, de sajátot nem akarnék semmi pénzért. Introvertált vagyok, utálok a középpontban lenni, és táncolni is utálok, rémálom lenne ha muszáj lenne. Nem is volt esküvőnk, szerencsére a férjem is utálja a felhajtást. Két tanúval esküdtünk, utána szűk családi vacsora.
Mások esküvőjén jól elvagyok, beszélgetek ismerősökkel, élvezem az ételeket. Nem táncolok, úgyhogy nem érdekel, milyen a zene. Felőlem lehet mulatós is, amíg nem kell tőle megsüketülni, addig nekem mindegy.
Én szeretem az esküvőket, mert szentimentális vagyok és szeretem az ilyen megható eseményeket.
Lagzi...a mulatósból azt, ami klasszikus hangszeres cigányzene, elviselem, de ezeket a szintetizátoros diszkómulatós szarokat rühellem. A nagyon harsány, ízléstelen játékos vőfélyes dolgokat sem szeretem nagyon... egy-két aranyosabb játék, program nekem belefér, és táncolni is szeretek amúgy.
Az esküvőket, kajàt szeretem, a lagzi is oké ha nem mulatós zene van. Azt utàlom.
A sajàt esküvőmet szerettem a legjobban eddig, polgàri+ egy éttermi ebéd a legszűkebb csalàdi- baràti körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!