Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szeretitek az esküvőket? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek az esküvőket? A lagzit? A mulatóst, meg hogy "eladó a menyasszony"?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 01:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Imádom az esküvőket, a lagzi hangulatfüggő. A mulatóst viszont nem szeretem és menyasszonytáncot sem akarok - épp azért, mert "rólam senki ne mondja azt, hogy eladó vagyok".
2018. okt. 1. 12:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egész tanulságos volt. Lehet majd még később kiemelem ezt a kérdést.
2018. okt. 1. 17:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, bár egy esküvőn voltam még csak, és nem is sikerült a legjobban.

Kicsi voltam, feldöntöttem egy padot, mert egy részeg alak táncolni akart velem, én meg nem akartam.

Illetve a menyasszony családja ellopta a kaját, a szomszédoknak sem maradt szinte kóstoló.

De ez volt az egyetlen, így nem tudom, máshol milyen bakik vannak. Mulatósabb volt.

Mi inkább elegánsabb, visszafogottabb esküvőn gondolkodunk, esetleg hercegnősön.

2018. okt. 3. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Mások esküvőjével semmi bajom, de sajátot nem akarnék semmi pénzért. Introvertált vagyok, utálok a középpontban lenni, és táncolni is utálok, rémálom lenne ha muszáj lenne. Nem is volt esküvőnk, szerencsére a férjem is utálja a felhajtást. Két tanúval esküdtünk, utána szűk családi vacsora.

Mások esküvőjén jól elvagyok, beszélgetek ismerősökkel, élvezem az ételeket. Nem táncolok, úgyhogy nem érdekel, milyen a zene. Felőlem lehet mulatós is, amíg nem kell tőle megsüketülni, addig nekem mindegy.

2018. okt. 4. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Szeretem azokat a részeket benne,amikor eszek és jókat,mert voltam már olyan esküvőn,ahol nem ízlett az étel. Amioor a templomba vagy a községházára kell menni,akkor a legunalmasabb,vagy ha búcsúztassák a menyasszonyt vagy a vőlegény, az esti táncokat szeretem, az ilyen műsorokat,már kevésbé,azokat csak kiskoromban.
2018. okt. 5. 01:30
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Kiegészíteném,hogy masok esküvőjén szeretek táncolni, de ha egyszer lenne sajátom,én nem akanék nagy felhajtást,nem bírom,ha nekem kell szinte "szerepelnem" az esküvőn,mert sokszor már már ennek tűnik egy esküvő,műsor a vendégeknek,ami frusztrálna.
2018. okt. 5. 01:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az esküvőket, mert szentimentális vagyok és szeretem az ilyen megható eseményeket.

Lagzi...a mulatósból azt, ami klasszikus hangszeres cigányzene, elviselem, de ezeket a szintetizátoros diszkómulatós szarokat rühellem. A nagyon harsány, ízléstelen játékos vőfélyes dolgokat sem szeretem nagyon... egy-két aranyosabb játék, program nekem belefér, és táncolni is szeretek amúgy.

2018. okt. 13. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Az esküvőket, kajàt szeretem, a lagzi is oké ha nem mulatós zene van. Azt utàlom.

A sajàt esküvőmet szerettem a legjobban eddig, polgàri+ egy éttermi ebéd a legszűkebb csalàdi- baràti körben.

2018. okt. 31. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!