Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha kéne választani nászútra, egy hét valamelyik luxusszigeten, vagy egy hét a Marson? A Marson minden feltétel adott lenne az ott tartózkodáshoz, és nagyon hamar odaérnétek.
Mi minden is lenne adott?
Tengerpart, napfény, oxigén? :)
Ha igen, az már nem a Mars.
De nem érnénk oda hamar.
Te nem Shrek vagy?
Félek az űrtől. Nekem a Föld biztonságot nyújt. Pont valamelyik nap gondolkodtam ezen, hogy ha megélem azt, hogy elhagyjuk a bolygót, én biztos maradnék "a süllyedő hajón". Tényleg megrémít a világűr, jobban mint mondjuk a hegyomlás, tűzvész, hurrikán és egyéb természeti katasztófák.
Egyébként nem kell luxussziget, egy hét egy eldugott hegyi városkában is csodás lenne azzal, akit szeretek.
Tudod, mi a gáz, Bazsi?
Hogy anélkül, hogy megnyitottam volna, csak a kérdés alapján 100% biztonsággal tudtam, hogy ezt a kérdést vagy Selymes Szamár, vagy Shrek, vagy Pumukli Alfahím írta ki.
És a kiismerhető pacákok unalmasak, és nem jönnek be a nőknek.
Sőt, még a férfiaknak se.
Az összes kérdésed szánalmas, erőltetett, izzadságszagú tucatkérdés.
Még provokátornak is olcsó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!