Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki lagziban készített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lagziban készített bailays-t itatni a násznéppel?

Figyelt kérdés

lesz jagermeister, házi pálinka, sherry és gondoltuk, hogy eredeti bailays helyett készítenénk, mert nagyon fincsi receptünk van, és így sokkal olcsóbb lenne.

100 fős lagzi lesz étteremben, ahová a rövideket és a bort vihetjük.

a jager mellér nem vállalnánk be a márkás bailays-t. szerintetek ciki, ha készítjük vagy inkább vegyünk olcsóbb csokis krémlikőrt?

vagy ha van javaslatotok, szívesen fogadom!

2010. jún. 22. 15:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki,és kíváncsian várom a receptet,lehet én is megcsinálom,egy hónap múlva lesz az esküvőnk :)
2010. jún. 22. 16:07
 22/30 A kérdező kommentje:
oksa. megkeresem és már írom is!
2010. jún. 22. 16:11
 23/30 A kérdező kommentje:

megvan! :)

8 ek. kristálycukor 1dl melegvízzel feloldani, 2 ek nutella bele, 2dl tejszín, 1dl konyak, 1 nagy ü. whisky, 1,5dl feketekávé, ezeket összekeverni és lehűteni!

nagyon fincsi.

2010. jún. 22. 16:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, de kérdezzétek meg az étteremben, hogy bevihetitek-e, mert a legtöbb helyen csak zárjegyes italt lehet bevinni. (különben ha valami baj van vele az éttermet bünteik meg)
2010. jún. 22. 17:27
 25/30 A kérdező kommentje:

az étterem tulajdonosa és családja barátaink, meghívott vendégek lesznek:-)

majd előző este kostolót tartunk.. :-)

2010. jún. 22. 17:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Jol hangzik, szerintem nem ciki, csak ne legyen tul eros, en azt utalnam.
2010. jún. 22. 17:33
 27/30 anonim ***** válasza:
93%
azok után, hogy vannak alkeszek, akik a tiplit, meg az ablakmosót megisszák, sztem egyáltalán nem gáz a házi baileys. :D
2010. jún. 23. 14:18
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
[link] hát igen a tipli :D :), szerintem semmi probléma a házi bailays-el, ennyi erővel a házi süti is ciki lenne.... :D:D
2010. jún. 23. 14:47
 29/30 anonim ***** válasza:

azta nemis tudtam h van ilyen ital..:)

ezt valaki tényleg iszogatja??

2010. jún. 23. 21:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen sajnos az alkeszek a kisbolt előtt, minden reggel ezt látom, amikor leugrok, pont erre találták ki... Biztos finom:D:D
2010. jún. 23. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!