Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandósan esküvői ruha? Mi illik?
Szia!
Egy ismerősömék ugyanígy voltak, kis esküvő nagy pocakkal.Ők sem vitték túlzásba az öltözködést, egy egyszerű fekete nadrák és fehér pulcsi volt a menyasszonyon, de szerintem így is tökéletes volt, hisz kényelmes volt, és csinos is, és végülis nem a ruha a lényeg!
Sok boldogságot!
Szia!
Én is várandós voltam, amikor összeházasodtunk. Nyár volt, nagy meleg. Nekem egy mell alatt szabott (fehér, lenge, miszlinruhám volt, és csak egy virágot tűztem a hajamba és egy egyszerű, fehér balerina cipőt vettem fel.
Viszont mi voltunk 40-en és a templomit is megcsináltuk. Szerintem nem kell egy sima polgárira kiöltözni, de azért legyél csinos és a ruhád inkább legyen kényelmes, mert nagy pocakkal már nem minden kényelmes! Szerintem, ha most lesz nyáron, akkor válassz valami könnyű kis virágos ruhát, talán pár ezerből megvan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
Ennél a kérdésnél mutatott ruhákat szerintem hasznosíthatod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!