Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan esküvőkről, ami többe kerül mint 1 millió?
Mi igazán olcsón csináltuk, de 90 főre így is másfél milla volt. Millió alatt a szűk körű esküvők szoktak lenni.
Egyébkét a végelszámolásnál a nagy esküvők sem feltétlenül kerülnek többe, mint a kicsik, mivel a vendégek nászajándékkal érkeznek, ami általában pénz. Mi szinte pontosan másfél milliót kaptunk ilyen formában, így nullszaldós lett az egész.
Manapság simán kerül ennyibe egy esküvő, ha az ember meg szeretné adni a módját (legalább egy picit elegáns az esküvő) és tényleg meg akarja hívni, vendégelni az összes családtagját, barátait.
Ez habitus kérdése, kinek mennyire éri meg. Most voltam pl. egy barátnőm esküvőjén, nem volt rongyrázós esküvő, sőt helyenként nekem kicsit maszeknak tűnt, mégis 2,5 millióba került. Vidéki nagyváros, azt hiszem, 80-90 meghívott, és semmit nem tudtak ingyen vagy akciósan beszerezni protekcióval.Láttam, ő mennyire élvezte.
Nekem nem érné meg. Ezért én ilyen 10-12 meghívottas,szűk családi körű esküvőt és ebédet tartanék, egy étteremben a la carte, így mindenki azt eszik ráadásul, amit szeretne. Sosem voltam egy ilyen társaság középpontja típusú ember...más megbánná, ha nem lenne táncos-zenés bulija, ahova a 4. unokatesót is meghívja családostul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!