Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok az olyan esküvők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan esküvőkről, ami többe kerül mint 1 millió?

Figyelt kérdés
Van értelme? Hülyeség az egész ennyit költeni rá? Van jó dolog, ennyi kell, mert a legjobb dolog az életben stb?
2018. aug. 23. 13:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi igazán olcsón csináltuk, de 90 főre így is másfél milla volt. Millió alatt a szűk körű esküvők szoktak lenni.

Egyébkét a végelszámolásnál a nagy esküvők sem feltétlenül kerülnek többe, mint a kicsik, mivel a vendégek nászajándékkal érkeznek, ami általában pénz. Mi szinte pontosan másfél milliót kaptunk ilyen formában, így nullszaldós lett az egész.

2018. aug. 29. 13:38
 32/35 anonim ***** válasza:
Az esküvő (meg amúgy minden más) költségei csak a sajátomé tartozik rám, a többi ember hogy osztja be a pénzét, ahhoz nekem semmi közöm. Amúgy, ha nekik nem sok, akkor hajrá. Nálunk ekkora tétel már számított, szóval mi szűkre szabtuk a költségeket, inkább az akkoriban tervezett kisfiunknak tartogattuk a pénzt :)
2018. aug. 29. 21:06
 33/35 anonim válasza:
100%
Ha mindent beleszámol az ember (szolgáltatók, kaja, ruha, zene stb.), akkor kb. 20.000Ft/fő-re jön ki a "történet" egy száz fős esküvőnél. Tehát egy milla bőven nem takarja...
2018. szept. 1. 17:25
 34/35 anonim ***** válasza:
nekem 140 fős esküvőm volt, ott volt az én egész rokonságom és a férjem egész rokonsága, és életem legjobb bulija volt, nem bántam meg egy percig sem, bár a család elég nagy részt fizetett belőle, ez volt a nászajándék.
2018. szept. 22. 15:56
 35/35 anonim ***** válasza:

Manapság simán kerül ennyibe egy esküvő, ha az ember meg szeretné adni a módját (legalább egy picit elegáns az esküvő) és tényleg meg akarja hívni, vendégelni az összes családtagját, barátait.

Ez habitus kérdése, kinek mennyire éri meg. Most voltam pl. egy barátnőm esküvőjén, nem volt rongyrázós esküvő, sőt helyenként nekem kicsit maszeknak tűnt, mégis 2,5 millióba került. Vidéki nagyváros, azt hiszem, 80-90 meghívott, és semmit nem tudtak ingyen vagy akciósan beszerezni protekcióval.Láttam, ő mennyire élvezte.

Nekem nem érné meg. Ezért én ilyen 10-12 meghívottas,szűk családi körű esküvőt és ebédet tartanék, egy étteremben a la carte, így mindenki azt eszik ráadásul, amit szeretne. Sosem voltam egy ilyen társaság középpontja típusú ember...más megbánná, ha nem lenne táncos-zenés bulija, ahova a 4. unokatesót is meghívja családostul...

2018. okt. 13. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!